Bir Tabloya Diğer tablodan Veri çağırma
Tarih
07/09/2009 22:29
Konu Sahibi
alpteqinakbas
Yorumlar
18
Okunma
4541
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



alpteqinakbas
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
31/10/2008
İstanbul
Ofis 2003
15/12/2011,16:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
programın güncel halini son mesajda ekledim...
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,20:35
Çözüldü 
Sn Alpteqinakbas problemin için yardımcı olamıyorum. Ancak programınız güzel. Bunun için tebrik ediyorum. saygılar..
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
SAYIN alpteqinakbas n e anlatmak istediğinizi anlayamadm elinde tablolar var sen o tblolardan 1 . tablodaki verieri 2.tabloyamı alcaksın tam olrak ne yapmak istediğini anlat
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

alpteqinakbas
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
31/10/2008
İstanbul
Ofis 2003
15/12/2011,16:29
Çözüldü 
hocam iki form ve bunların veri kaynağı iki tablo var

1 tabloda ADI SOYADI BÖLÜMÜ düşünün
2 tabloda ADI SOYADI BABA ADI olarak düşünün

benim yapmak istediğim 1 tablodaki adı soyadı verilerini 2.tablodaki adı soyadı bölümüne form ortamında bir buton koyarak
tüm listeyi tablo 2 ye aldırmak. sanırım yeterince açık oldu.
Cevapla

alpteqinakbas
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
31/10/2008
İstanbul
Ofis 2003
15/12/2011,16:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
benremix tşkler
Cevapla

alpteqinakbas
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
31/10/2008
İstanbul
Ofis 2003
15/12/2011,16:29
Çözüldü 
??? ne olcak bu sorunun hali
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 165 15/01/2017, 12:43 usescrt
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.156 13/01/2017, 08:07 mustim1547
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 89 01/01/2017, 11:54 nightashes
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 330 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 129 21/12/2016, 13:01 53rize


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya