bir tablonun bir alanının en büyük dğerini bulmak
Tarih
18/03/2011 11:56
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
1188
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler
hayırlı cumalar
tablo1 deki
alan1 de kayıtlı olan
en büyük tarih değerini
form1 deki
metin1 alanında göstermek için
metin1 denetiminin veri kaynağına ne yazmamız lazım
sanki şöyle bir şeydi

= Dmax([alan1].(tablo1])
yardımlarınız için çok teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,19:53
Çözüldü 
Sorguda ve formda alan atamasıysa

=Dmax("[alan1]";"[tablo1]") olarak yazınız...

VBA de alan atamasıysa

=Dmax("[alan1]","[tablo1]") olarak yazınız...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Rainbow accdb formatda olan veri tabanının parolasini bulmak Ramin Vaqif Humbatov 3 277 04/12/2016, 04:22 ozanakkaya
Çözüldü Tablo sütunundaki verilerin toplamını Başka tablonun satırında göstermek sfenksturk 2 617 29/09/2015, 22:13 sfenksturk
Çözüldü Kredi Kartı Hesap Kesim Tarihine Kalan Gün Sayısını Bulmak sfenksturk 5 674 26/09/2015, 20:15 sfenksturk
Çözüldü Sorguda Harflerin Büyük Gözükmesi access acemisi 6 780 19/07/2015, 00:03 access acemisi
Çözüldü sorguda iki tarih arasındaki gün sayısını bulmak husem 2 554 25/06/2015, 11:32 husem


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya