Bir Forma Birden Fazla Tablodan Veri Alma
Tarih
13/08/2009 19:58
Konu Sahibi
CLUBX
Yorumlar
13
Okunma
5398
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



CLUBX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
14/07/2009
0
Antalya
Ofis 2003
30/03/2011,09:22
Çözüldü 
Formda aynı a tablosu alan listesi var ken b tablosu alan listesini aynı forma nasıl koyarız verilerini tek tek vey toplu teşekkü ederim yardımlarınız için


Ek Dosyalar
.rar   MUSTERI.rar (Dosya Boyutu: 8,35 KB / İndirme Sayısı: 36)
CLUBX, 14-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Bugün,09:18
Çözüldü 
Sn Clubx forum kurlları gereği konu başlıklarını küçük harfle yazalım.Eklentileri win veya rar ile sıkıştırıp öyle ekleyiniz..İstediğin ekteki gibi bir şey mi? Kolay gelsin..Saygılar


Ek Dosyalar
.rar   MUSTERI.rar (Dosya Boyutu: 14,21 KB / İndirme Sayısı: 76)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


CLUBX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
14/07/2009
0
Antalya
Ofis 2003
30/03/2011,09:22
Çözüldü 
tşk ederim ama alt forumdan ziyade a formunun içine a tablosunda veri b tablosunda n ver c tablosundan veri alabilirmiyiz veya sadece metin kutusunda veri getirtebilirmiyiz teşekkür ederim
CLUBX, 14-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Alıntı:a formunun içine a tablosunda veri b tablosunda n ver c tablosundan veri alabilirmiyiz
Sn. CLUBX, Yardımcı olmak için bir kaç kez okudum ama ne istediğinizi hala anlayamadım.
Bir forma birden fazla tablodan tabii ki veri getirtebilirsiniz, hatta bunun bir değil bir çok yolu var.
Örneğiniz yetersiz, tablolar arasında bir ilişki var mı yok mu belli değil,
Onun için ne yapmak istediğinizi daha iyi bir örnekle veya daha ayrıntılı anlatırsanız,
daha kolay yardımcı oluruz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.027
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Seruz hocamın belirttiği gibi tablolar arasında ilişkilendirme gerekli,

Tablo1'e Musterino alanı ekleyip diğer tablodaki kimlik alanı ile ilişkilendirdim,

formun kayıt kaynağını eklenen ilişkiye göre düzenleyip iti tablodaki alanları forma ekledim.

AMA

Bu tür formlarda benremix'in eklediği altformu kullanmalısın.


Ek Dosyalar
.rar   Sled_musteri.rar (Dosya Boyutu: 11,86 KB / İndirme Sayısı: 77)
Cevapla


CLUBX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
14/07/2009
0
Antalya
Ofis 2003
30/03/2011,09:22
Çözüldü 
cari hareketleri formunda ismi girdiğim zaman hareketleri ve bkyesini görmek istiyorum harektleri yaptım ama bkyeyi metin kutusunun içine getiremedim nasıl yaparız teşekkür ederim ....


Ek Dosyalar
.rar   satış kasa.rar (Dosya Boyutu: 1,42 MB / İndirme Sayısı: 56)
CLUBX, 14-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 126 02/12/2016, 10:48 tufanbal
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 137 01/12/2016, 11:17 atoz112
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 155 27/11/2016, 13:36 53rize
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 161 14/11/2016, 22:34 atoz112
  Birden fazla kritere göre stok hareketlerini düzenlemek mehmetb84 11 263 12/11/2016, 14:16 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya