Basit ama güzel bir oyun
Tarih
30/12/2009 16:45
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
14
Okunma
3570
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
en önemlisi de ben yaptım
tabiki bu oyunu yapmamda yardımı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
arkadaşların fikirlerini bekliyorum
şimdilik mde
merak ve heyecan olsun
mdb halinide ekleyeceğim

accessman da mdb şekli


Ek Dosyalar
.rar   OYUN V.01.rar (Dosya Boyutu: 97,08 KB / İndirme Sayısı: 150)
.rar   accessman.rar (Dosya Boyutu: 163,38 KB / İndirme Sayısı: 115)
@benbendedeilem
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Yuh artık bu kadar da olmaz Img-grin Hakkaten bu gidişle Access ile programlama dili de yazarsınız siz Sopa Helal olsun ellerinize sağlık.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
teşekkürler accessman
Cevapla


arzuu
desire
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
paylaşım için teşekkürler accessman+rep
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Bugün,09:18
(30/12/2009, 16:57)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yuh artık bu kadar da olmaz Img-grin Hakkaten bu gidişle Access ile programlama dili de yazarsınız siz Sopa Helal olsun ellerinize sağlık.

Teşekkürler. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Neden ingilizce uyarı var içinde? The icon path is not valid şeklinde?

Onu da geçtim asıl en önemlisi neden MDE??

Biz de kendi yazdığımız kodları mde olarak bıraksaydık sayın Accessman, özellikle de sorularınıza karşı yazdıklarımızı , sanırım daha iyi yaparmışızImg-grin
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Basit Cari, Stok, Kasa Takibi trakyali_cakal 2 321 18/11/2016, 20:40 ozguryasin
  Basit Cari Müşteri Personel Teknik Servis Takip Programı dayko 4 804 04/06/2016, 17:10 dayko
  Basit Sigorta Acenta Poliçe Takip Programı dayko 12 2.668 23/05/2016, 18:22 dayko
  Basit Barkodlu Kargo Takip sertac76 6 1.773 25/03/2016, 09:52 sertac76
  Oyun Kutusu simendifer 7 2.131 30/09/2015, 18:14 simendifer


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya