barkodno otomatik yapma???
Tarih
22/10/2010 21:57
Konu Sahibi
is_mail45
Yorumlar
12
Okunma
3326
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



is_mail45
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
3
17/11/2009
0
Manisa
Ofis 2003
11/03/2015,11:13
Çözüldü 
Ark. otomatik barkod oluşturmak için barkodno yu otomatik sayı yapıyorum olmuyor galiba barkodno metin olmak zorunda, barkodno yu otomatik metin yazdırabilirmiyiz veya nasıl bir yol izlemeliyiz???
is_mail45, 17-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
Sayın is_mail45;
Örnek uygulama ekleyiniz. Ve probleminizi daha açık anlatınız.
Kolay Gelsin.
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


is_mail45
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
3
17/11/2009
0
Manisa
Ofis 2003
11/03/2015,11:13
Çözüldü 
mehmet hocanın örneğinde şifre_barkod degerini elle giriyoruz buraya otomatik deger veebilirmiyiz...?


Ek Dosyalar
.rar   barkod_mdemiral.rar (Dosya Boyutu: 19,7 KB / İndirme Sayısı: 22)
is_mail45, 17-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:16
Çözüldü 
Sn is-mail45 lütfen Site Kurallarını okuyalım ve uygulayalım.

14-)Foruma ekleyeceğiniz eklentileri herhangi bir sıkıştırma programıyla (Winrar, Winzip, 7zip vs) sıkıştırın. Ekleyeceğiniz örnek Access ise; Araçlar / Veritabanı Hizmet Programları / Veritabanı Sıkıştır ve Onar yolunu kullanarak programı Access ortamında sıkıştırdıktan sonra sıkıştırma programları ile sıkıştırıp ekleyin.
[Uyarı Puanı: +2, Sürekli ihlal halinde süresiz yasaklama]

1,94 mb oldu 19.7 kb

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


is_mail45
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
3
17/11/2009
0
Manisa
Ofis 2003
11/03/2015,11:13
Çözüldü 
pardon hocam acemilik....

sifre_barkod kısmını elle giriyoruz bunu otomatik yapabilirmiyiz....?
is_mail45, 17-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
sifre_barkod kısmına veriyi elle girmeyeceksiniz ki, barkod okuyucu ile o alana gelip okutma yapmalısınız. Program Ürün barkod alanındaki bilgiyi o alana okutmanız için yapıldı zaten. Elle girilmesi mantıklı olmaz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.719 07/12/2016, 12:31 donepezil
  kayıtlarda arama yoluyla orantı kurarak hesap yapma mehmetb84 18 398 04/12/2016, 17:13 mehmetb84
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 110 29/11/2016, 20:24 nightashes
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 275 21/11/2016, 18:49 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya