Banknot Hesaplama
Tarih
04/11/2010 15:19
Konu Sahibi
gitarc
Yorumlar
4
Okunma
3313
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



gitarc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
14
01/11/2010
0
Balıkesir
Ofis XP
02/07/2011,15:21
Eklenecek nesneler: text
command button

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Private Sub Command1_Click()
Dim i, j
Cls
i = Val(Text1.Text)
j = Int(i / 100)
Print j; " Tane 100 YTL Vardır "
i = i Mod 100
j = Int(i / 50)
Print j; " Tane 50 YTL Vardır "
i = i Mod 50
j = Int(i / 20)
Print j; " Tane 20 YTL Vardır "
i = i Mod 20
j = Int(i / 10)
Print j; " Tane 10 YTL Vardır "
i = i Mod 10
j = Int(i / 5)
Print j; " Tane 5 YTL Vardır "
i = i Mod 5
j = Int(i / 1)
Print j; " Tane 1 YTL Vardır "
i = i Mod 1
End Sub

Private Sub Form_Load()
Text1.ToolTipText = "Para Miktarını Giriniz"
End Sub<b></b>



Ek Dosyalar
.exe   BANKOT Hesapla.exe (Dosya Boyutu: 20 KB / İndirme Sayısı: 52)
PROGRAMMER MEHMET
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.013
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Paylaşım için teşekkürler
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Uygulama için teşekkürler.
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Sayın gitarc;

Günaydın.. Çalışma ve paylaşım için teşekkürler..

Biliyorsunuz para birimimiz "TL"... "YTL" yı düzelmeniz mümkün müdür?

Cevapla


akin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
24/01/2011
0
Denizli
Belirtilmemiş
26/01/2011,14:44
bu programın exe değilde visual basic yapımı varmı
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya