Skip to main content

AccessTr.neT


bağlı tablo yöneticisi

öff
öff
4
1869

bağlı tablo yöneticisi

#1
mektuplarla ilgili bir program hazırladım ancak mektuplarıda programda gösterdiğim için fazlaca yer kalplıyor bu nedenlede şimdi bu mektupları 2010, 2011 vs. gibi bölme sonra da bağlı tablo yöneticisi ile hepsini bir formda görmek istiyorum. arama yaptığımda bütün bu dosyaları arasın istiyorum. veritabanını bölüyorum bağlı tablo yöneticisini seçiyorum ama tek bir yılı yapabiliyorum bense bütün yılları aynı formda görmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen nasıl olacağını anlatsın.
Cevapla
#2
Lütfen küçük bir örneğinizi ekleyiniz.
İlmiyle amel etmeyen hoca bülbül gibi ötse de kargayla bir tut.
Cevapla
#3
boyutu küçültmek için tek örnek yaptım. bu programda IC ve DIS tablolarını seneler bazında bölüp sonrasında tek formda bunları görmek istiyorum. şimdiden teşekkürler
.rar letters.rar (Dosya Boyutu: 1,86 MB | İndirme Sayısı: 5)
Cevapla
#4
Örneğinizi inceledim, örnekte veri (yıl) olmadığı için birşey anlamadım,

her iki tablodaki verileri tek sorguda gösterebiliriz, sorguda bulunan verilere göre yılları farklı tablolara aktarabiliriz. Ama olayı anlayamadığım için yanlış cevap yazmak istemiyorum.
Cevapla
#5
amacım şudur: mektupların word yada pdfnide programa yüklediğim için boyut büyük oluyor ve belli bir boyuttan sonra kayıt yapmama izin vermiyor. Bu nedenle de ben IC tablosundaki verileri (2010, 2011 vs. gibi letter date olan yerdeki tarihe göre) bölmek istiyorum. böldüğüm veri tabanlarını da tek bir ön yüzde görmek istiyorum. aynı işlemi DIS tablosundaki veriler içinde yapmak istiyorum. umarım kafamdakileri açıklayabilmişimdir.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da