bağlı tablo yöneticisi
Tarih
20/10/2011 15:10
Konu Sahibi
öff
Yorumlar
4
Okunma
847
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



öff
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
25/07/2011
0
Ardahan
Ofis 2010
11/01/2017,08:11
Sponsor Reklam
mektuplarla ilgili bir program hazırladım ancak mektuplarıda programda gösterdiğim için fazlaca yer kalplıyor bu nedenlede şimdi bu mektupları 2010, 2011 vs. gibi bölme sonra da bağlı tablo yöneticisi ile hepsini bir formda görmek istiyorum. arama yaptığımda bütün bu dosyaları arasın istiyorum. veritabanını bölüyorum bağlı tablo yöneticisini seçiyorum ama tek bir yılı yapabiliyorum bense bütün yılları aynı formda görmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen nasıl olacağını anlatsın.
Cevapla

aobendes
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
140
22/12/2010
51
İzmir
Ofis 2007
06/10/2013,17:21
Lütfen küçük bir örneğinizi ekleyiniz.
İlmiyle amel etmeyen hoca bülbül gibi ötse de kargayla bir tut.
Cevapla

öff
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
25/07/2011
0
Ardahan
Ofis 2010
11/01/2017,08:11
Sponsor Reklam
boyutu küçültmek için tek örnek yaptım. bu programda IC ve DIS tablolarını seneler bazında bölüp sonrasında tek formda bunları görmek istiyorum. şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   letters.rar (Dosya Boyutu: 1,86 MB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.176
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Örneğinizi inceledim, örnekte veri (yıl) olmadığı için birşey anlamadım,

her iki tablodaki verileri tek sorguda gösterebiliriz, sorguda bulunan verilere göre yılları farklı tablolara aktarabiliriz. Ama olayı anlayamadığım için yanlış cevap yazmak istemiyorum.
Cevapla

öff
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
25/07/2011
0
Ardahan
Ofis 2010
11/01/2017,08:11
Sponsor Reklam
amacım şudur: mektupların word yada pdfnide programa yüklediğim için boyut büyük oluyor ve belli bir boyuttan sonra kayıt yapmama izin vermiyor. Bu nedenle de ben IC tablosundaki verileri (2010, 2011 vs. gibi letter date olan yerdeki tarihe göre) bölmek istiyorum. böldüğüm veri tabanlarını da tek bir ön yüzde görmek istiyorum. aynı işlemi DIS tablosundaki veriler içinde yapmak istiyorum. umarım kafamdakileri açıklayabilmişimdir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad Sorgu Yardımıyla Tablo Alanlarından Yeni Satırlar Türetmek bubasa 2 888 26/10/2014, 19:19 accessdelisi
  excelde förmüle bağlı mail gönderme dilekesen 1 1.400 24/01/2014, 23:08 metbal
  Tablo Oluşturma ve İlişkilendirme buyukbalkan 1 1.350 16/01/2014, 22:04 ozanakkaya
  Tablo İlişkilendirme ve Sorgu ruffer54 1 1.166 23/04/2013, 17:01 ozanakkaya
  başka veri tabanının tüm tablolarını kod ile bağlı tablo haline getirmek accessman 1 1.222 02/04/2013, 08:53 accessman


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya