ayrı tablolardan sorgu alma sorunu
Tarih
31/08/2010 13:06
Konu Sahibi
kayhannsahin
Yorumlar
9
Okunma
2184
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kayhannsahin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
1
07/08/2010
0
Ankara
Ofis 2007
27/10/2015,12:58
Çözüldü 
Merhabalar öncelikle Access de yeniyim; nakliye şirketimize bir program yaptım fişform1 adındaki fiş kayıtlarımı hem firma hem plaka nolarına göre raporlamak istiyorum ancak bir türlü yapamadın;
firma_fis_sorgu adındaki sorguyu açtığımda hiç kayıt bulamıyor. nerde yanlış yaptım anlamadım. Size zahmet bir bakarsanız sevinirim ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.


Ek Dosyalar
.rar   vt4.rar (Dosya Boyutu: 932,8 KB / İndirme Sayısı: 10)
kayhannsahin, 07-08-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
Sayın kayhannsahin;
Fiş tablonuza firma kimliğini kaydediyorsunuz, ben onu firma ünvanı olarak düzelttim.
Tabi sorguda firma ünvanı sorguluyorsunuz ancak tabloda firma numarası kayıtlı olduğu için sorgunuz kayıt getirmiyordu.
Ekte probleminiz düzeltildi...
Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   ses_nakliye_kur@l.zip (Dosya Boyutu: 973,06 KB / İndirme Sayısı: 22)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


kayhansahin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
0
06/02/2010
0
Ankara
Ofis 2007
26/01/2011,19:39
Çözüldü 
Kural hocam çok teşekkur ederim, ayrıca plaka no göre nasıl sorgulama yaptırabilirim. İlginiz için tekrar teşekkur ederim. iyi çalışmalar...
kayhansahin, 06-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


kayhansahin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
0
06/02/2010
0
Ankara
Ofis 2007
26/01/2011,19:39
Çözüldü 
Merhabalar Kural Hocam aynı şeyi plaka No içinde yapmaya çalıştım ancak olmadı plaka no girince yine kayıt getirmiyor, bir türlü beceremedim, sizden ricam tekrar bir bakabilirmisiniz. ilginize tekrar teşekkur ederim hayırlı ramazanlar dilerim.
kayhansahin, 06-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,23:57
Çözüldü 
Sayın kayhansahin;
İstediğiniz ekte yapılmıştır.
Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   ses_nakliye_kur@l.zip (Dosya Boyutu: 973,53 KB / İndirme Sayısı: 10)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


kayhansahin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
0
06/02/2010
0
Ankara
Ofis 2007
26/01/2011,19:39
Çözüldü 
hocam ilginiz için gerçekten çok teşekkur ederim sizede zahmet veriyorum; plaka no göre zaten yapmıştım benim tam istediğim plaka no yazdığımda fiş tablosuna göre raporlama yapmasıydı, aynı firma ünvanı yazdığımızda fiş tablosunda göre raporlama yapması gibi, herşey için çok sağolun sizin gibi insanları görmek mutluluk veriyor herşey gönlünüzce olsun. Saygılar İyi çalışmalar...
kayhansahin, 06-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 9 114 5 saat önce atoz112
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 232 Dün, 00:08 mbo69221088
  Webden veri alma stringeer 11 245 08/12/2016, 09:26 stringeer
  Açılan kutuda seçilen ilk satır kayıt getiriyor sorunu nightashes 2 64 07/12/2016, 18:23 nightashes
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 138 02/12/2016, 10:48 tufanbal


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya