ASP ile tablodan çektiğim verileri toplama,çıkarma vs.
Tarih
07/04/2010 23:57
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
9
Okunma
6208
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar asp konu başlıklı eğitim aradım fakat bulamadım.

Asp bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi acaba?

Sorum özetce şöyle;

asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Yada eğitim dökümanı felan.
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
Çözüldü 
<%
a = 10
b = 5
Toplam = a + b
Response.Write Toplam
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Fark = a - b
Response.Write Fark
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Carpim = a * b
Response.Write Carpim
%>

---------------------

<%
a = 10
b = 5
Bolum = a / b
Response.Write Bolum
%>

Yukarıdakiler 4 işlem in yapılışı gördüğün üzere; normal bir toplama, çıkarma, çarpma, bölme.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam sağol bunu anladım ancak.Ben a ve b yerine tablodaki alanları nasıl yazacağım??
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,15:18
Çözüldü 
(07/04/2010, 23:57)stavuert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Siz asp ile verileri nasıl çekiyorsunuz?
Kodları buraya yazar mısınız?
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam kodları buraya yaz derken.database ile yaptığım bağlantı kodunumu yazayım?Yoksa ilişkili asp dosyalarınımı ekleyeyim siz bakın diye düşündüm.Ancak dosyaları ekledim buraya.Bakabilirsiniz.Kodlamaya.

Birde ben bunu şu anda webde kullanmaya başladım.Kendime ait olan bir domain ve hostta bunu kullanıyorum ancak sorumda yazdığım gibi dört işlemi yaptıramadım bir türlü Img-grin)


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 52,27 KB / İndirme Sayısı: 63)
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
Çözüldü 
veritabanınız göremedim ama, hangi tablolardan hangi verileri çektireceksiniz onları da ekleyip yazabilir misiniz?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 153 27/11/2016, 13:36 53rize
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 111 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 299 08/11/2016, 14:35 knuur
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 121 06/11/2016, 12:59 atoz112
  Müşteri Bazlı Toplama yapmak. m_demir 16 221 16/10/2016, 20:41 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya