Skip to main content

AccessTr.neT


Apartman ve Site Yönetim Programı

Apartman ve Site Yönetim Programı

#1
Apartman ve Site Yönetim Programına niçin ihtiyaç var?
Ben 4 Blok 91 daire ve 6 işyerinden meydana gelen bir Sitede 2 yıldan bu yana Yöneticilik yapmaktayım. Yönetimi bir hayli borç yüküyle devraldım ve yıl sonunda borçları ödediğim gibi artı'ya geçtim.
Sebep: Bahis konusu olan Programı Exel üzerinde sıkı bir çalışma ile oluşturdum ve kullandım.Bununla da muhasebe giderlerini bitirdim.
Her ay sonunda kimin ne kadar borcu olduğunu görüp kişiyi uyardım ve ödemelerini sağladım.
En son yaptığım versiyonda ise 6 Blok ve 50 şer daireden toplam 300 dairelik yaptım.İsteğe göre daha az veya daha çok yaparak gönderebilirim.
Benim param yok ama dua ederim diyenlere de gönderirim.
Çünkü insanların paradan çok duaya ihtiyacı olduğuna inananlardanım.
#2
valla arkadaş bende senin gibi sırf yönetimin zaaflarından kurtulmak için yönetici oldum senin gibi ekside aldım artıya geçirdim excelde amatörce bi program yaptım amma 3 blok 80 dairelik senin programında şifre parola vs yoksa yollarsan 80 kişi dua eder . ve derleki Alla (CC) nee muradın varsa versin..
#3
örnekten yararlanmak için bi site veya apartmanda yöneticilik yapmıyorum ama örnek olması ve faydalı olması açısından sitemizde paylaşırsanız iyi olur.benim param yok yöneticide değilim ama dua ederim 43097-1(siz)=43096 tane üyemiz var Img-grin
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
#4
Sayın Muhafiz2006;

İyi geceler.

Emek vererek oluşturduğunuz eserinizi bizlerle paylaşırsanız, size ben de dua ederim. Tabii ki, karar sizin...

Sevgi ve saygılar.

#5
Arkadaşlar,Apartman ve Site Yönetim Programını yüklemeyi başaramadım.Bunun için sizlerden özür dilerim.Ama istekde ısrarlı olanlar için cd içinde adresine,veya Teamviewer ile gönderebileceğimi ümüit ediyorum. Veya Mail ile gönderebilirmiyim bilmiyorum.Denemek gerek.
Tekrar yazayım ki program için para istemem.Ama ticari olmamak şartıyla.
#6
Sayın muhafiz2006;

İyi akşamlar.

Sitemize programın yüklenmesi aşağıdaki linkte resimli anlatıldı.

https://accesstr.net/konu-accesstr-net-d...c3%bckleme

Programınızı dört gözle bekliyorum.

Sevgi ve saygılar.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da