Alt Forum toplamını Farklı Tabloda belirli bir alana yazdırma
Tarih
05/01/2011 15:14
Konu Sahibi
tartini
Yorumlar
5
Okunma
1859
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tartini
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Arkadaşlar ne denediysem olmadı;

Örnekteki Fatura forumunda yeralan 2. Alt forumdaki TOPLAM alanının toplamını Ana forum üzerindeki TOPLAM hücresine getirmek itiyorum.

Ancak ;

TOPLAM Alanının Denetim kaynağı T_FATURA_TOPLAM alanı olacaktır ve buraya otomatik gelecek toplam T_FATURA tablosunun TOPLAM hanesiye yazılacaktır.

Yeni bir metin kutusu açıp toplamı metin kutusuna yazdırabiliyorum. Ama MEtin kutusundaki veriyi tablonun TOPLAM bölümüne yazdırınca olmuyor. Img-grin

Umarım anlatabilmişimdir. Örnek ektedir.

Saygılarımla.



Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar (Dosya Boyutu: 114,89 KB / İndirme Sayısı: 15)
tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
Sn tartini,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar (Dosya Boyutu: 113,71 KB / İndirme Sayısı: 32)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


tartini
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

TOPLAM alanına değeri atıyor. Ancak ;

2. Kayıtta seçim yaptıktan sonra forum yenilemesi yaparak ilk kayda geri atıyor.
Aynı kayıtta kalmasını nasıl sağlarız. Sanırım forum.requery yapıyor bunu.

örnekte 2 kayıt bulunmaktadır. Ancak kullanılmaya başlandığında 500 - 1000 kayıt olacaktır ve işlem yapıldığında her seferinde ilk kayıta atması sorun olacaktır.

tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
Sn tartini

Altformlarda vb kodunda yazan

Forms!F_FATURA.Form.Requery
komutu yerine
Forms!F_FATURA.Form.Refresh
yazın.

Bunu her iki alt formun altında göreceksiniz, ikisinide Refresh olarak değiştirin.



Please return your positive or negative ...
Cevapla


tartini
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

İşginiz ve desteğimiz için çok teşekkürler. Sorun Çözülmüştür..

Konu Başlığını Çözüldü olarak değiştiriyorum.
tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın tartini ve Power;

Emek ve katkılarınız için teşekkürler..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloda ileriki hesaplamalar için kullanılmak üzere seçim yaptırmak nightashes 6 120 02/12/2016, 20:52 atoz112
  Tabloda Telefon numarası yoksa eklesin. 53rize 4 84 29/11/2016, 11:30 53rize
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 343 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 197 15/11/2016, 00:59 shalala
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.005 12/11/2016, 11:48 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya