Alt formdaki verileri saydırmak
Tarih
03/01/2010 14:03
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
15
Okunma
3009
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



danke
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
185
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
29/11/2016,20:53
Çözüldü 
Kolay gelsin, programda bulunan forma bağlı, alt formdaki verileri saydırmak için "=DCount("edatasayi";"Data_alt")" özelliğini kullandım. Data_alt içindeki tüm verileri topluyor, ben ise yalnızca o formdaki, o kayıtla ilişkili kayıtların toplanmasını istiyorum. Sitede DCount ile yapılmış örneklere baktım, ancak uyarlayamadım,
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Sayın danke, birincisi sorularınıza örnek ekleyin ki nerde hata yaptığınızı görelim. Biz şimdi sizin sorunuza yanıt vermek için bir örnek platform oluşturmak zorunda kalacağız. Oysa sorun sizin.. Siz yapsanız?

Sorunuzla ilgili yine de birşeyler söylemek isterim. Sanırım siz altformun veri kaynağını topluyorsunuz. Yani tablodaki veriler toplanıyor. Eğer form üzerindeki verileri toplamak isterseniz me.formadi!denetim mantığıyla ilerlemelisiniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:47
Çözüldü 
Umarım yanlış anlamamışımdır. Aradığınız ekteki gibi bir şeydir. Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   toplam.rar (Dosya Boyutu: 10,86 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Evet.. Bence de doğru örnek. Ama şimdi sayın danke bunu kendi örneğine uyguyabilecek mi? İşte sorun burda. İnşallah Danke bunu örneğine uygulayabilir de sorununu çözebilir..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:47
Çözüldü 
Bekleyip göreceğiz hocam..Saygılarımla
Cevapla


danke
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
185
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
29/11/2016,20:53
Çözüldü 
Sayın ercansahin33 ilginiz için teşekkürler, yalnız örneğinizdeki gibi toplam değilde veri saydırmak şeklindeydi. (Toplam 3 gibi)

Müsait olunca örnek atarım.
Kolay gelsin.
danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 82 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 299 08/11/2016, 14:35 knuur
  Formdaki seçili / aktif kayda göre pdf olarak kaydetmek mehmetb84 3 154 07/11/2016, 14:08 mehmetb84
  Verileri Listede ve Raporda Sıralamak m_demir 8 125 15/10/2016, 22:30 m_demir
  VBA Makro ile Access'teki verileri formatlı Excel sayfasına aktarma hatası balkan85 26 543 28/09/2016, 15:54 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya