Alt Alta Toplam
Tarih
06/12/2010 14:29
Konu Sahibi
n0s
Yorumlar
7
Okunma
2132
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



n0s
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
17/04/2009
0
Edirne
Ofis 2003
13/01/2011,16:44
Çözüldü 
Forumda arattım fakat tam benim istediğim şeklini yapan birşey bulamadım.

Şöyle anlatayım,

Önceden bi devreden bakiyem var, bu da 100.000 TL olsun.

Tarih.............. İşlem .............................Tutar...........Bakiye
----------------------------------------------------------------
01.01.2010......Gelen Havale...................15.000..........115.000
05.01.2010......Bankadan Para Çekme.......-7.500..........107.500
08.01.2010......Giden Havale...................-3.750..........103.750

Yani anlayacağınız üzre sorguda veya veri sayfası veya sürekli formda bakiye kısmının hesaplanmasını istiyorum. Modüle fonksiyon tanımladım ama bu da istediğim değerleri vermiyor, üstelik her yenilendiğinde değer artıyor.

Sonuç itibari ile sorguda veye versi sayfasında önceki bakiye + tutar = şimdiki bakiye
ama buradaki işlemler hep bir sonraki işlemde şimdiki bakiye + tutar olmalı. Fakat bunu tam sağlayacak bir şeyler bulamadım maalesef. Sum() işlemi ile çözmeye çalıştım o da olmuyor. Bir fikri olan ya da çözüm önerisi ?
n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
örnek ekleyin...
Cevapla


n0s
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
17/04/2009
0
Edirne
Ofis 2003
13/01/2011,16:44
Çözüldü 
Örneği ekte Ekliyorum.

Sorguda yeni bir alan açılsa, alan adı x olsa istediğim olay x = nz(x,0) + Tutar

Ama bunu bir türlü sorguya ekleyemedim.

Yani

Tutar
1.1500
2.-500
3.-200
4.1000

de Bu sütunda sırasıyla hesaplanmasını istediğim alanın böyle olması gerek.

Bakiye
1.1500
2.1000
3.800
4.1800


Ek Dosyalar
.mdb   Örnek.mdb (Dosya Boyutu: 192 KB / İndirme Sayısı: 13)
n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:45
Çözüldü 
(x,0) Burası tam olarak anlaşılmadı,burda bir hata yapıyorsunuz gibi geldi,kendi degerini kendisi ile topluyorsunuz ,?
= NZ(Topla(.......)+([TUTAR]);0)
Şeklinde Toplam elde edebilirsiniz...
şimdi gördüm üst msjlarınızı,siz yürüyen bakiye yapacaksınız sanırım, Yürüyen bakiye şeklinde arama yapın
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:02
Çözüldü 
Sayın n0s,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : Lütfen örneklerinizi sıkıştırıp öyle yükleyiniz.

Sizin eklediğiniz örnek 192 K
Aynı örnek sıkıştırılmış 14.7 K


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 14,77 KB / İndirme Sayısı: 36)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


n0s
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
17/04/2009
0
Edirne
Ofis 2003
13/01/2011,16:44
Çözüldü 
(06/12/2010, 15:24)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın n0s,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : Lütfen örneklerinizi sıkıştırıp öyle yükleyiniz.

Sizin eklediğiniz örnek 192 K
Aynı örnek sıkıştırılmış 14.7 K

Harika olmuş ellerinize sağlık.

n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Nöbet Çizelgesinde toplam aldırma ve sıralama alperadn01 6 297 12/09/2016, 10:49 atoz112
  Raporlarda Ara toplam ve nakli toplam isouysal 4 421 04/06/2016, 14:36 atoz112
  AY'a göre toplam alma paseidon19 3 309 23/05/2016, 18:36 atoz112
  Günlük toplam almak alpertunga65 5 217 11/05/2016, 21:51 alpertunga65
  Aylara göre toplam sayı almak alpertunga65 3 319 06/05/2016, 00:40 alpertunga65


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya