ağdaki bilgsayar dosya kopyalama
Tarih
09/04/2012 18:12
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
5
Okunma
1223
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler

Kod:
1
2
3
4
5
6
Xserver_pressfile = Nz(DLookup("[DOSYA_ADI]", "DOSYAM", "cstr(tarih)='" & CStr(DMax("tarih", "DOSYAM")) & "'"), 0)   
Xserver_hedosya = Right(Xserver_pressfile, Len(Xserver_pressfile) - InStrRev(Xserver_pressfile, "\"))
Xag_adres = DLookup("[ag_adres]", "YEDEKLE", "[sno] = 1")
Xson_adres = [Xag_adres]  & [Xserver_hedosya]

 FileSystemObject.CopyFile Xserver_pressfile, Xson_adres, True


bu kodda tablodan dosya adres ve ismlerini alarak kopyalama yapmaya çalışıyorum

MsgBox Xserver_pressfile
MsgBox Xson_adres

ile dönen değerler
D:\YeDeK\YEDEK-RAR\2012-4-9-17-7.7z
\\HAMAL-PC\Users\2012-4-9-17-7.7z

FileSystemObject.CopyFile Xserver_pressfile, Xson_adres, True
komutunu nasıl yazmalıyım
teşekkürler

@benbendedeilem
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
burada anlatılmış

http://www.accesstr.net/konu-dokuman-kop...ya+kopyala
@benbendedeilem
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
29/11/2016,19:38
Çözüldü 
örnek vermişler zaten yalnız o komut dll dosya ister dosshell altından komutla halledin sorun çıkartmasın derim.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bu nasıl olacak tarif edebilirmisiniz
@benbendedeilem
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
29/11/2016,19:38
Çözüldü 
shell komutu kullanımı: shell("calc.exe",x) , x yerine 0 ile 3 arası olmak kaydıyla rakam koyabilirsin bu açılacak programın küçülmüşmü tam ekranmı olacağını belirler. Bu komut windowsun genel olarak eriştiği yerlerdeki exe dosyalarını çallıştırır örneğin program files , windows dizini gibi.

Visual Basic Code
x = shell("cmd.exe /c " & "c:\nereden\db1.mdb e:\nereye\db2.mdb")

Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 126 02/12/2016, 10:48 tufanbal
  Klasöre kaydederken,Dosya Adını yazarak yedeklemek musteri53 11 312 18/11/2016, 23:11 ozanakkaya
Çözüldü Klasördeki dosya adlarında kelime ile arama rmznaydemr 5 231 06/11/2016, 13:00 atoz112
  Access 2003'te dosya açılmama sorunu (Hata: 3033) MSami 13 305 05/11/2016, 21:06 alpeki99
  Mail ekindeki dosya ismi mehmet8x 16 326 19/10/2016, 14:31 mehmet8x


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya