ağ daki klasör yolunu metin kutusuna getirmek
Tarih
17/04/2012 09:13
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
5
Okunma
1443
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
eklediğim örnekte buton tıklanınca ağda bulunan klasörler dosyalar görülüyor
istediğim ağdaki seçtiğim klasörün yoluyla
"asm\dosya\son\"
şekli gibi metin kutusuna yazılsın

Ek Dosyalar
ag daki klasör.rar
@benbendedeilem
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Browse folder ile olmazmi
@benbendedeilem
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:37
Çözüldü 
Modüle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Private Type BROWSEINFO
    hOwner As Long
    pidlRoot As Long
    pszDisplayName As String
    lpszTitle As String
    ulFlags As Long
    lpfn As Long
    lParam As Long
    iImage As Long
End Type
Private Declare Function SHGetPathFromIDList Lib "shell32.dll" Alias "SHGetPathFromIDListA" (ByVal pidl As Long, ByVal pszPath As String) As Long
Private Declare Function SHBrowseForFolder Lib "shell32.dll" Alias "SHBrowseForFolderA" (lpBrowseInfo As BROWSEINFO) As Long
Public Function KlasorBul(szDialogTitle As String) As String
On Error GoTo Err_KlasorBul
    Dim X As Long, bi As BROWSEINFO, dwIList As Long
    Dim szPath As String, wPos As Integer
    With bi
        .hOwner = hWndAccessApp
        .lpszTitle = szDialogTitle
        .ulFlags = BIF_RETURNONLYFSDIRS
    End With
    dwIList = SHBrowseForFolder(bi)
    szPath = Space$(512)
    X = SHGetPathFromIDList(ByVal dwIList, ByVal szPath)
    If X Then
        wPos = InStr(szPath, Chr(0))
        KlasorBul = Left$(szPath, wPos - 1)
    Else
        KlasorBul = ""
    End If
Exit_KlasorBul:
    Exit Function
Err_KlasorBul:
    MsgBox Err.Number & " - " & Err.Description
    Resume Exit_KlasorBul
End Function


Formdaki butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
 Me.Metin1 = KlasorBul("Klasörü Seçiniz.")


kodu ekle

Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
eklediğim resimdeki mousun bulunduğu yerdeki
192.168.2.5
gibi adresleride ve onların içindeki klasörleri de seçebilecek bir ayarlama yapılabilir mi
resim
@benbendedeilem
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:37
Çözüldü 
Eklediğim kodları uyguladıktan sonra butonu tıkladığınızda "Bilgisayar" içerisinde "192.168.2.6" klasörü görünmüyor mu?
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
hayır
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.705 2 saat önce donepezil
  Metin Kutusuna Yazarken Satır Kontrolü musteri53 6 95 Dün, 11:49 atoz112
  Liste kutusuna tıklayınca metin kutusuna bilgiyi getirme nightashes 5 91 28/11/2016, 23:33 nightashes
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 62 25/11/2016, 23:40 Serkan Çevik
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.009 12/11/2016, 11:48 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya