adres kaydı
Tarih
05/07/2011 16:21
Konu Sahibi
mk70
Yorumlar
5
Okunma
1211
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mk70
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... K....
121
18/02/2010
37
Karaman
Ofis 2010 64 Bit
04/11/2016,21:11
Çözüldü 
Selamlar,
Siteden indirdiğim adres programı ile formdan kişisel bilgiler ile adres bilgilerini oluşturmak istiyorum. Fakat Form1 den kayıt ekle butonuna tıkladığımda her seferinde tablodaki kayıtların tümünü kaydediyor. Ben Form1 e girdiğim son kaydın kişisel bilgiler ile adres bilgilerini okuyucu_bilgileri tablosuna eklemesini istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim...

Not: Veri tabanı çok yer kapladığından Adana dışındaki illerin verilerini tablolardan sildim.


Ek Dosyalar
.zip   adres.zip (Dosya Boyutu: 251,42 KB / İndirme Sayısı: 14)
mk70, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Örneği İnceleyiniz Lütfen.


Ek Dosyalar
.rar   ililce(life).rar (Dosya Boyutu: 137,29 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla


aobendes
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
140
22/12/2010
51
İzmir
Ofis 2007
06/10/2013,17:21
Çözüldü 
(05/07/2011, 16:21)mk70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar,
Ben Form1 e girdiğim son kaydın kişisel bilgiler ile adres bilgilerini okuyucu_bilgileri tablosuna eklemesini istiyorum.

Eklediğiniz buton, kayıt ekle değil, "kaydet" butonu olmalı idi. Bu arada il-ilçe kayıtları tabloya doğru yazdırılmıyor.. Sanırım alıntı yaptığınız veritabanını silerken hata olmuş olabilir.

Ben de bir ek ilave ettim. İnceleyin, başka sorununuz olursa yine bakarız.


Ek Dosyalar
.rar   ililce_aobendes.rar (Dosya Boyutu: 154,29 KB / İndirme Sayısı: 15)
İlmiyle amel etmeyen hoca bülbül gibi ötse de kargayla bir tut.
Cevapla


mk70
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... K....
121
18/02/2010
37
Karaman
Ofis 2010 64 Bit
04/11/2016,21:11
Çözüldü 
Sayın lifeexciting,
İlginiz için teşekkür ederim. Ancak okuyucu_bilgileri tablosundaki ADRES alanı boş kalıyor. Ben tam olarak Form1 de oluşturulan ADRES alanının okuyucu_bilgileri tablosundaki ADRES alanına yazdırılmasını istiyorum...
Sayın aobendes,
Gönderdiğiniz örnekte ode kuyucu_bilgileri tablosundaki ADRES alanı boş kalıyor. Ben tam olarak Form1 de oluşturulan ADRES alanının okuyucu_bilgileri tablosundaki ADRES alanına yazdırılmasını istiyorum...
Teşekkürler.
mk70, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:25
Çözüldü 
Alıntı:Sayın lifeexciting,
İlginiz için teşekkür ederim. Ancak okuyucu_bilgileri tablosundaki ADRES alanı boş kalıyor. Ben tam olarak Form1 de oluşturulan ADRES alanının okuyucu_bilgileri tablosundaki ADRES alanına yazdırılmasını istiyorum...

Ekteki uygulamayı inceleyiniz.



Ek Dosyalar
.rar   ililce_life.rar (Dosya Boyutu: 152,45 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla


mk70
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... K....
121
18/02/2010
37
Karaman
Ofis 2010 64 Bit
04/11/2016,21:11
Çözüldü 
Sayın sledgab,
Tekrar tekrar teşekkür ederim. İstediğim gibi olmuş.

Kolaylıklar dilerim
mk70, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü listboxtan seçilen kaydı gösterme - hata siyahbere 3 429 21/01/2016, 17:10 siyahbere
Çözüldü kritere gore tum tablolardaki kaydi silme moskovic 4 1.401 17/11/2015, 15:37 atoz112
Çözüldü İşlemi sona ermiş kaydı Arşivlemek. fascioğlu 3 471 20/09/2015, 14:55 fascioğlu
Çözüldü Mükerrer Kayıt (Aynı Kayıt) Varsa Uyarsın ve Daha Önce Girilmiş Kaydı Göstersin?? mehami 8 1.152 16/07/2015, 21:20 mehami
Çözüldü Combobox'ta seçilen kaydı tablodan silme Allback 5 1.279 15/06/2015, 07:53 Allback


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya