Açılan site içinde arama yapmak
Tarih
30/05/2012 16:28
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
4
Okunma
1684
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy



drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 

Visual Basic Code
 Private Sub Button11_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button11.Click
        Dim metin As String = WebBrowser1.Document.Body.InnerHtml
        MsgBox(InStr(metin, Me.TextBox4.Text))
    End Sub


Bu kod ile TextBox4.Text yazılı harf yada kelimeyi açılan sitede aratıyorum ve sonuç olarak bana sayfadaki yerini söylüyor

İsteğim şudur: TextBox4.Text yazılı olanı açılan sitede işaretlesin istiyorum, çünkü sayfa baya uzun.
Teşekkürler

drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.978
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,17:57
Çözüldü 
Explorer içinde seçili hale getirmek için biraz araştırmak lazım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
(31/05/2012, 10:35)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Explorer içinde seçili hale getirmek için biraz araştırmak lazım.

Vallahi sabırsızlıkla bekliyorum. Gayet önemli bi konu benim için

Teşekkürler
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.978
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,17:57
Çözüldü 
Şu ana kadar çok az ilgilenebildim ve aramalarımda çok verimli bir sonuç elde edemedim. WebBrowser soruları daha dar alanlı bir konu olduğundan çözüme ulaşmak zaman alabiliyor.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
(31/05/2012, 15:51)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu ana kadar çok az ilgilenebildim ve aramalarımda çok verimli bir sonuç elde edemedim. WebBrowser soruları daha dar alanlı bir konu olduğundan çözüme ulaşmak zaman alabiliyor.


Visual Basic Code
WebBrowser1.DocumentText = WebBrowser1.Document.Body.InnerHtml.Replace(Me.TextBox4.Text, "<span style='background-color: yellow'>" & Me.TextBox4.Text & "</span>")


Bu aslında sorunu çözüyor fakat butona basınca sayfa yapısını bozuyor. Önüne geçemedim.

<div> tag ının içinde aranacak yerler.. Sayfayı, sebebini çözmediğim bir olaydan dolayı scriptini bozuyor.

Scrip uyarısıda veriyor ama onu loada "WebBrowser1.ScriptErrorsSuppressed = True" yazarak çözdüm... Sayfanın kaynak kodlarını isterseniz verebilirim..
Teşekkürler

drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form2 içinde ComboBox4 (cinsiyet verisi) veri girdiğimde hata veriyor mtaser 1 1.102 25/06/2014, 17:54 alpeki99
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.389 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü Formda arama yapamiyorum... oztuncla 7 2.352 08/06/2013, 21:53 oztuncla
Çözüldü Bir fazla tabloda, birden çok veri arama nasıl yapılır. oztuncla 7 2.832 03/06/2013, 21:34 oztuncla
Çözüldü Açılan sayfada click drummers 2 1.456 29/05/2012, 15:36 accessman


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya