Açılan kutunun tablodaki değere göre değişmesi veya boşalması
Tarih
09/04/2011 14:01
Konu Sahibi
misilak
Yorumlar
5
Okunma
1744
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



misilak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
121
08/02/2010
3
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/01/2017,16:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
MERHABA. FORMDAKİ AÇILAN KUTUDAN BİR İSİM SEÇTİKTEN SONRA SAĞ-SOL TUŞLARINA BASARAK FORMDAKİ İSİMLER ARASINDA DOLAŞABİLİYORUZ. ANCAK AÇILAN KUTUDA BİZ İLK BAŞTA NEYİ SEÇTİYSEK O SABİT KALIYOR. TABLODAKİ İSİM NEYSE AÇILAN KUTUNUN DA DEĞİŞEREK O OLMASINI VEYA BOŞALMASINI İSTİYORUMImg-grin TEŞEKKÜRLER


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar (Dosya Boyutu: 20,24 KB / İndirme Sayısı: 13)
misilak, 08-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:25
Çözüldü 
Liste kutusu olarak yapın,
Cevapla

misilak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
121
08/02/2010
3
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/01/2017,16:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Liste kutusu olarak denedim ama değişen bişey göremedim ama bişeyi gözden mi kaçırıyorum acaba
misilak, 08-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Komut 12 ve 13'ün kodlarını şu şekilde değiştirin:

Bu komut12

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Private Sub Komut12_Click()
On Error GoTo Err_Komut12_Click

    DoCmd.GoToRecord , , acPrevious
Me.Açılan_Kutu10 = Kimlik

Exit_Komut12_Click:
    Exit Sub

Err_Komut12_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Komut12_Click
    
End Sub


Bu da komut13

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Private Sub Komut13_Click()
On Error GoTo Err_Komut13_Click


    DoCmd.GoToRecord , , acNext
Me.Açılan_Kutu10 = Kimlik
Exit_Komut13_Click:
    Exit Sub

Err_Komut13_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Komut13_Click
    
End Sub



Denedim çalışıyor.

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

misilak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
121
08/02/2010
3
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/01/2017,16:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Emeğine sağlık hocam. Teşekkür ettimmm.
misilak, 08-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Birşey değil. Rica ederim..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 245 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 183 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 88 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya