açılan kutular tabloya sayı atıyor
Tarih
08/06/2010 13:57
Konu Sahibi
abdulvahap
Yorumlar
60
Okunma
11457
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar ekte iki taslak gönderiyorum 1. si mahalle adında açılan kutu dışında veri girişine izin vermeyip tabloya sayı atıyor 2 .si düzgün çalışıyor ancak mahalle kısmında sorun var üstteki seçeneklere göre mahalleler güncellenmişyor
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 
örneğini mdb uzantılı ekleyebilir misin?

Daha önceden sorduğun bir soruda benzer bir sorunu düzelterek eklemiştim.

açılan kutu kaydetme sorunu 
linkteki 13. mesajı incele

(24/05/2010, 00:53)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abdulvahap devrem,

açılan kutuları yanlış düzenlemişsin,

eklediğim örnekteki açılan kutuların satır kaynaklarını ve ilişkili sütunları incelersen mevzuyu çözersin.
Cevapla


abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
sn ozanakkaya
doğrudur daha önce sormuştur bu örneği kendime daha öncede uyarlamıştım mesela mahalle kısmına başka veri gireceğim izin vermiyor sorunlu yani ilgilenirseniz sevinirim
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 
Abdulvahap, 2. mesajda belirttiğim gibi, örneğinizi ofis 2003 formatında yani mdb uzantılı olarak ekleyiniz..
Cevapla


abdulvahap
surkentli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
237
13/04/2010
13
Belirtilmemiş
Ofis 2010
21/08/2015,10:17
Çözüldü 
hocam 2003 olarak ekliyorum kurtarın beni bu dertten hocam açılan kutu ile sorgu yapıyorum açılan kutuyu liste kutusu yaptığımıda içindekileri isteğime göre seçip nasıl sorgulatırım bu iki konuda tıkandım yardımlarınızı bekliyorum....
Değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir.” Herakleitos

Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 
Yardımcı olmak istiyorum ancak inanın sorudan birşey anlamadım.

form üzerine 3 liste kutusu ekleyip, 1. listeden ilçeyi seçmek, ilçeyi seçince ona bağlı karakolları görmek mi istiyorsunuz.

Ayrıca tblkarakollar tablosundaki krkno alanında problem var. Bu alanın amacını çözemedim.

örnek bir forma yapılmasını istediğiniz liste kutularını ekleyip tasarlayın. Kodlamayı bize bırakın.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 325 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 201 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 193 15/11/2016, 00:59 shalala
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 305 09/11/2016, 23:35 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya