açılan kutudan seçilen krtitere göre başka tabloya veri ekleme
Tarih
25/08/2013 14:49
Konu Sahibi
gd34gd
Yorumlar
11
Okunma
2836
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar

Değerli arkadaşlar, ekteki örnek içindeki veri Form içindeki ay yıl açılan kutusundan seçilen aya göre otomatik olarak , veri formundaki ortak alanına, t_Ortak formundaki ilgili aya ait verinin kopyalanması konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duymaktayım ilgi ve emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Ornek.rar (Dosya Boyutu: 31,75 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Tam olarak şunu mu istiyorsunuz?

1- Veri tablosu isimli formu açtık.
2- En alttan ay-yıl olarak diyelim ki "OCAK 2013"ü seçtik.
3- Bu durumda otomatik olarak bir üstte bulunan "ortak" isimli metin kutusuna T_Ortak adlı tablodaki ock alanında bulunan "44" sayısı mı gelmeli?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba

Evet tam olarak özetlemişsiniz.
Cevapla

direnist
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
D.... S....
328
05/11/2008
118
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,13:13
Çözüldü 
Merhaba;
Ben istediğinizi yaptım. Fakat T_Ortak tablonuzda değişiklik yapmak durumunda kaldım. Çünkü; ortak isimli alana istediğiniz bilgiyi getirebilmek için VeriFormu ile ortak bir alana ihtiyacım vardı. Bende seçilen değerin aynısını T_Ortak içine alarak Dlookup ile açılan kutu içinde seçilen değerin T_Ortak içindekine eşit olanın değerini getirdim.
Sizin orjinal T_Ortak tablonuzu, T_Ortak Kopyası ismi ile silmeden bıraktım.
Hocalarımızında değişiklik yapmadan istediğiniz değer getirecek çözümleride olabilir.
İyi çalışmalar.


Ek Dosyalar
.rar   Ornek (1).rar (Dosya Boyutu: 38,84 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba

Emeğiniz için çok teşekkür ederim ama T_Ortak tablonuzdaki ortak isimli alan her ay değişecek dolayısıyla çalışma mantığına uygun bir çözüm olmamış ama örnek olarak bu bilgi için tekekkürler.
Cevapla

Çözüldü 
Merhaba
Tabi en önemli soruyu sormayı unuttum bu tip bir şey yapılabilirmi?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 241 Dün, 16:35 hknct
  toplu ekleme hakkında. hbal09 7 267 Dün, 08:27 hbal09
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 180 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 145 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya