açılan kutu grubuna göre toplam alma
Tarih
25/02/2010 00:35
Konu Sahibi
leydies81
Yorumlar
9
Okunma
2207
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



leydies81
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
160
12/12/2009
0
Eskişehir
Ofis 2010
17/08/2012,11:49
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi akşamlar arkadaşlar sornum şu; for içerinde açılan kutuda yer alan grupların toplam fiyatı alt alanlarda gözüksün. aynı dosya noya ait kaporta parçalrının fiyatları alt bilgi kısmındaki kaporta alanında toplansın. (işçilk el ile girilecek.) çok hızlı cevap verirseniz sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   kızılcık.rar (Dosya Boyutu: 65,73 KB / İndirme Sayısı: 20)
leydies81, 12-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,01:26
Çözüldü 
kullanacağınız komut Dsum komutudur. bunu araştırın...
Dim curX As Currency
curX = Dsum ("[Nakliye]", "Siparişler", _
"[SevkÜlkeBölge] = 'İngiltere'")

Dim curX As Currency
curX = Dsum ("[Nakliye]", "Siparişler", _
"[SevkÜlkeBölge] = 'İngiltere' AND _
[SevkTarihi] > #1-1-95#")

kolay gelsin
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İstediğiniz hazır. Lütfen inceleyin.Kolay gelsin..


Ek Dosyalar
.rar   kızılcık_erc.rar (Dosya Boyutu: 69,47 KB / İndirme Sayısı: 69)
Cevapla

leydies81
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
160
12/12/2009
0
Eskişehir
Ofis 2010
17/08/2012,11:49
Çözüldü 
teşekkürler erca bey ve kural bey işten çıkar çıkmaz ilk işim bakmak olacak. inanırmısınız bilmem ama neredeyse 2 gündür uyumadım bu sorunu çözmek için. dün akşam artık pes ettim. çok sağolun
leydies81, 12-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Veri olmayan alanlardaki değerlerin boş görünmemesi için NZ fonksiyonunu kullanmayı unutmuşum. 3'üncü Mesajın ekini tekrar düzenleyerek ekledim. Bilgilerinize
Cevapla

leydies81
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
160
12/12/2009
0
Eskişehir
Ofis 2010
17/08/2012,11:49
Çözüldü 
ercan bey eklentinize şimdi baktım çok teşekkürler emeğinize ancak dosya numaralarının farklı olması toplamı etkilemiyor. benim asıl sorunum işte bu. yoksa bu şekilde toplam alabiliyordum zaten. sanırım am anlatamamışım sorunumu. sadece aynı dosya numarasına sahip olan alanlar toplanmalı benim amacım bu.
leydies81, 12-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 250 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 194 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 89 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya