açılan kutu da seçim yaparak rapor alma 2
Tarih
12/02/2009 00:42
Konu Sahibi
direnist
Yorumlar
4
Okunma
2431
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



direnist
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
D.... S....
328
05/11/2008
118
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Dün,19:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba. Şu anda yazdığım problelim açılan kutu da seçim yaparak rapor alma ismi altında var olup, oradan devam etmek istediğimde yetkiniz yok mesajı aldığımdan dolayı yeni başlık açmak zorunda kaldım.
Benim öğrenmek istediğim açılan kutu da seçim yaparak rapor alma başlığındaki konu ile aynı oradaki şifresiz olan örneklerden ekteki kendi uygulamama yapmaya çalıştım ama beceremedim..Halen hiç birşey öğrenemişim.Img-cray
Ekteki örneğimde kayıt girişe yapılan kayıtlardan "İade Edilen BlSb" bilgisini "İADE EDİLEN SUBE ADINA GORE" isimli formda bir açılır kutu içinde atadım.
Benim yapmaya çalışıpta beceremediğim ise burdaki açılır kutu içinden herhangi bir sube bilgisi seçtiğimde o subeye ait kayıtların raporunu nasıl görebilirim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Yukarıda anlatığım sorunum için en son yapabildiğim şu anki ikinci ekte mevcup olup maalesef onda da açılan kutudan istediğim herhangi bir sube adı seçtiğimde rapor boş geliyor. İstediğim sube adına ait olan kayıtların raporunu nasıl görebilirim. teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   Kopyası DSIADE.rar (Dosya Boyutu: 41,1 KB / İndirme Sayısı: 43)
.rar   Kopyası DSIADE.rar (Dosya Boyutu: 41,13 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Seçim adındaki formu çalıştırın.


Ek Dosyalar
.rar   Kopyası_DSIADE.rar (Dosya Boyutu: 39,7 KB / İndirme Sayısı: 125)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

direnist
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
D.... S....
328
05/11/2008
118
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Dün,19:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mehmet Bey yardımınız için çok teşekkür ederim. Aynı şekilde bu uygulamanız ile tarihler arasında rapor almak içinde kullanabiliriz sanırım.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Elbette. Ona da baktım, siz >=< mantıksal (karşılaştırma) operatörleri kullanmışsınız. Onların yerine between komutunu da kullanabilirsiniz. Sorgunuzun ölçütü şöyle olacak.

Kod:
Between [Formlar]![tarih_araligi_formu]![baslangic_tarihi] And [Formlar]![tarih_araligi_formu]![bitis_tarihi]



Tabii bir form hazırladığınızı, adının "tarih_araligi_formu" olduğunu ve içinde de baslangic_tarihi ve bitis_tarihi adlı kutuları olduğu varsayıldı.

NOT: Bu mesajda yaptığım hata konusundaki uyarısı için syrup'a teşekkürler.

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

direnist
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
D.... S....
328
05/11/2008
118
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
Dün,19:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Evet aynen dediklerinizi yaptım. Tekrar çok teşekkür ederim. Sorunum çözülmüştür.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 158 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 78 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 86 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 267 01/01/2017, 14:07 atoz112
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 193 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya