accesste view nasıl yaratılır?
Tarih
06/01/2010 21:43
Konu Sahibi
bgmmm
Yorumlar
8
Okunma
2720
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



bgmmm
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
02/01/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/04/2010,19:35
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,accesste otel yönetim sistemi yapmaya çalışıyorum
tabloları oluşturdum ilişkileri kurdum ve bikaç sorgu yaptım bunun yanında 2 tane de view eklemem gerekiyor ama Access create view komutunu kabul etmiyor,accesste nasıl view oluşturabilirim acaba bir de bu sorgulara bikaçtane daha eklemek istiyorum bu konuda da fikir verirseniz sevinirim...


Ek Dosyalar
.zip   DataProje(1).zip (Dosya Boyutu: 27,25 KB / İndirme Sayısı: 21)
bgmmm, 02-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
869
30/10/2008
319
Çankırı
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:55
Çözüldü 
benim bir zamanlar üzerinde çalıştıgım biraz eksikleri olan bir çalışmamı ekliyorum belki devam eder eksikleri giderir kullanışlı hale getirirsin benim işim otelcilik olmadıgından neler eksik neler olması gerek tam bilemiyorum araştırmalarım sonucu bu hale getirdim sanada yol gösterebilir programın akışı
Cevapla


bgmmm
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
02/01/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/04/2010,19:35
Çözüldü 
Ben de otelci değilim ama hocalar istiyo işteImg-grin Çok teşekkür ederim ben bunu daha önceden indirmiştim incelemiştim zatenImg-grin ama view olusturdun mu ya da nasıl oluşturdugun hakkında bi fikir yürütemedim eğer view varsa içinde hangileri olduğunu ya da nasıl yapabilceğimi söyleyebilirsen çok iyi olur benim için
bgmmm, 02-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.431
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
02/12/2016,21:35
Çözüldü 
Sn bgmmm öncelikle sitemize hoşgeldiniz. View'ü ne amaçla kullanacaksınız? Forumda arama yaptınızmı? Ben sizin için aşağıdaki linkleri buldum. Kolay gelsin..Saygılar...

http://www.accesstr.net/konu-listview-se...light=view

http://www.accesstr.net/konu-gorunum-vie...light=view

http://www.accesstr.net/konu-listview-de...light=view

http://www.accesstr.net/konu-listview-on...light=view
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


bgmmm
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
02/01/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
12/04/2010,19:35
Çözüldü 
Hoşbulduk,gerçekten faydalı bir site umarım benim yüksek not almama da yardımcı olurImg-grinLinklere baktım gercekten guzel örnekler var ama ben kendi projeme eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorumImg-cray Viewleri ne amacla yapacagıma karar veremedim(ama staff maaşlarını erkek ve kadınlar için bikac bilgisiyle beraber ayrı ayrı oluşturabilirm ya da müşterinin adını soyadını ve hangi odada kaldıgını ,ve hangı service'leri kullandığını gösteren bi view olusturabilirim mesela) , hoca 2 tane view ekleme şartı koyduğu için view eklemem gerekiyor ayrıca bu projeyi view ekleyip daha kullanışlı ve formlarla daha düzgün bi hale getirmek istiyorum umarım yardımcı olan birileri çıkar...
bgmmm, 02-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Alıntı:tabloları oluşturdum ilişkileri kurdum ve bikaç sorgu yaptım bunun yanında 2 tane de view eklemem gerekiyo


view= sorgu
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Formda Tümünü Seç Özelliği Nasıl Eklenir? mehami 5 188 16/11/2016, 21:35 mehami
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 178 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 309 09/11/2016, 23:35 mehami
  Evrak Kayıt uygulaması için nasıl bir yol izlemeliyim talebe10 7 227 06/11/2016, 13:57 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya