Accesste Forma Dışarıdan Erişim.
Tarih
10/11/2011 15:52
Konu Sahibi
erkanb
Yorumlar
7
Okunma
2501
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



erkanb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... B....
38
06/11/2009
0
Tekirdağ
Ofis 2003
09/07/2013,17:43
Çözüldü 
Merhabalar,

Accesste hazırlanmış bir formun linkini mailin içine nasıl koyabilirim. Ayrıca bu linke basıldığı zaman direk o forma açılabilir mi?
erkanb, 06-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Formun linkini koymanız mümkün değil. Nitekim e-Posta Internet kaynaklı iken Access uygulamaları yerel kaynaklı olarak çalışmaktadır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Mdb dosyanızı bir ftp servere koyarsanız, kişinin de o servere erişimini sağlarsanız, teorik olarak linki maille gönderebilirsiniz. Gerçi ben denemiştim, çalışıyor.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Mehmet abi program içindeki bir formun linkini göndermek istiyor.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
"Accesste hazırlanmış bir formun linkini" demiş ya, accesste hazırlanmış bir çalışmanın içindeki bir formun linkini dediğini sanmıyorum. Çünkü istendikten sonra bir Access dosyayı hazırlayıp sadece o bahsedilen formu koyarsın, veri bağlantısını da bağlı tablo olarak diğer tabloya bağlarsın, yine olur. Ama Olcay, senin dediğini kastettiyse böyle bir şey gerçekten mümkün olmaz. Neyse, cevap yazınca daha açıklayıcı bir cümle yazar herhalde Img-grin)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Konuyu takip etmiyor ne yazık ki üyemiz Img-cray
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 81 Dün, 00:51 murat dikme
  Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 85 10/11/2016, 01:34 yenginoglu
  Forma ekli dosyaları yazdırma knuur 4 158 08/11/2016, 22:32 ozanakkaya
  Forma toplu veri ekleyerek değer getirme Serkan Çevik 27 413 31/10/2016, 23:47 ozanakkaya
  Tabloya ve forma yeni alanlar ekledikten sonra metin kutusu sonucu almıyor hasanak2 5 303 22/09/2016, 09:28 hasanak2


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya