Accesste Forma Dışarıdan Erişim.
Tarih
10/11/2011 15:52
Konu Sahibi
erkanb
Yorumlar
7
Okunma
2533
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



erkanb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... B....
38
06/11/2009
0
Tekirdağ
Ofis 2003
09/07/2013,17:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,

Accesste hazırlanmış bir formun linkini mailin içine nasıl koyabilirim. Ayrıca bu linke basıldığı zaman direk o forma açılabilir mi?
erkanb, 06-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Formun linkini koymanız mümkün değil. Nitekim e-Posta Internet kaynaklı iken Access uygulamaları yerel kaynaklı olarak çalışmaktadır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mdb dosyanızı bir ftp servere koyarsanız, kişinin de o servere erişimini sağlarsanız, teorik olarak linki maille gönderebilirsiniz. Gerçi ben denemiştim, çalışıyor.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Mehmet abi program içindeki bir formun linkini göndermek istiyor.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
"Accesste hazırlanmış bir formun linkini" demiş ya, accesste hazırlanmış bir çalışmanın içindeki bir formun linkini dediğini sanmıyorum. Çünkü istendikten sonra bir Access dosyayı hazırlayıp sadece o bahsedilen formu koyarsın, veri bağlantısını da bağlı tablo olarak diğer tabloya bağlarsın, yine olur. Ama Olcay, senin dediğini kastettiyse böyle bir şey gerçekten mümkün olmaz. Neyse, cevap yazınca daha açıklayıcı bir cümle yazar herhalde Img-grin)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Konuyu takip etmiyor ne yazık ki üyemiz Img-cray
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 23 786 14/01/2017, 15:54 U.ALTUN
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 383 13/01/2017, 19:50 mugursan
  alt forma veri aktarma QATLET 10 170 12/01/2017, 17:08 atoz112
  Accesste SQL Server Bağlantısı Hk. rknbrlz 8 243 19/12/2016, 19:27 atoz112
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 174 10/12/2016, 00:51 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya