Accessi gizlerken raporlarda hep aynı hata oluyor ?
Tarih
17/12/2010 01:00
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
22
Okunma
4986
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
Bu konudan daha önce bahsetmiştim fakat bir cevap alamadım ve sorun devam etmekte,problem şu : programı Access görünümünde kurtardığımda şöyle bir sorun oluyor. programda rapor açtığımda beyaz ekran geliyor.ctrl + a yapınca ekran normal oluyor ama benim istediğim sorgu yaptığımda görüntünün anında gelmesi ve simge durumuna küçültüp açtığımda bir sorun olmaması. bu sorun yaptığım diğer programlarda da olduğu için bu konuyu açtım.
ayrıca kalıcı ve açılır "evet" , açıldığında olay yordamı da "docmd.maximize" yaptım. programda fimlerde arama yapınca sorunu anlarsınız zaten. lütfen bir bakar mısınız ? program 2007dir.


Ek Dosyalar
.rar   Film Arşivim.rar (Dosya Boyutu: 239,94 KB / İndirme Sayısı: 8)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
sn. hocalarım ;
lütfen yardım eder misiniz ? bu sorun benim bütün programlarda oluyor, o yüzden üsteliyorum, zaten bunu da halledersem hiç bir sorun kalmıyor programda. çok teşekkürler..
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:30
Çözüldü 
Sanırım sorununuz çözüldü. (En azından ben öyle umuyorum.)Img-grin)

İnceleyip sonucu bildirirmisiniz lütfen.

Not: Küçük bir hatırlatma, raporda yazdır düğmesi kullanmaya çalışmayınız.


Ek Dosyalar
.rar   Film Arşivim.rar (Dosya Boyutu: 236,62 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
sn. Hocam ; programı rardan çıkarınca ,resimde gördüğünüz gibi bi hata verdi ?
programı açamadım... bir bakarmısınız tekrar lütfen..
resim
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:37
Çözüldü 
Rapor açma butonu oluştururken "Rapor Aç" yerine "Raporu Önizle"yi seçerek buton oluştur.
veya
Katıştırılmış Macro yerine Olay Yordamı ile butona aşağıdaki kodu yaz

Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "anaform_rpr", acViewPreview, , , acWindowNormal


Ayrıca, raporda "Sayfa Üstbilgisi" ne eklediklerini "rapor Üstbilgisi"ne taşımayı dene.

Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.030
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:37
Çözüldü 
(17/12/2010, 21:01)newindmuh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn. Hocam ; programı rardan çıkarınca ,resimde gördüğünüz gibi bi hata verdi ?
programı açamadım... bir bakarmısınız tekrar lütfen..
resim


Ercan hocanın eklediği örnek çalışıyor.

Siz benim 5. mesajda belirttiklerimi uygulayarak örneğinizi düzenleyiniz.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 137 01/12/2016, 11:17 atoz112
  Aynı Kişi adı ile Yeni Kayıt eklemek Mesut Kaytan 6 230 29/11/2016, 13:49 Mesut Kaytan
  filitreleme hata koruyucu 4 70 27/11/2016, 23:44 koruyucu
  Aynı Ürün Koduna ait kaydın son alanındaki değeri,yeni kayıtta ilk alanına yazdırmak yenginoglu 2 63 23/11/2016, 08:49 yenginoglu
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 427 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya