accesse flash ekleme
Tarih
24/03/2011 22:52
Konu Sahibi
hunter_92
Yorumlar
8
Okunma
2586
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hunter_92
Üye
Kullanici Avatari
Üye
19
6
14/12/2009
0
Eskişehir
Ofis 2007
11/05/2011,21:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
forumda bir flash dosyasını eklemek isityorum ama tıklayınca geliyor ben tıklamadan gelsin istiyorum olmuyor. Birde ole nesnesi olarak ekleyince flash dosyasını seçiyorum sonra konumdan seçiyorum ama ole nesnesi yüklü değil diyor... +rep


Ek Dosyalar
.rar   Yeni klasör.rar (Dosya Boyutu: 2,91 MB / İndirme Sayısı: 31)
Amacım ödev yaptırmak değil yapamadığımı öğrenmek
Cevapla

hunter_92
Üye
Kullanici Avatari
Üye
19
6
14/12/2009
0
Eskişehir
Ofis 2007
11/05/2011,21:26
Çözüldü 
hem office 2007-2003 dosyası var birde eklemek isteyip ekleyemediğim flash dosyası var
Amacım ödev yaptırmak değil yapamadığımı öğrenmek
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sitede arama yapmışmıydınız? Yanılmıyorsam mevcut örnek var sitede.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
05/01/2017,16:44
Çözüldü 
bir webbrowser öğesi eklemeniz yeterli.


Ek Dosyalar
.rar   PyramiD WebBrowser.rar (Dosya Boyutu: 35,82 KB / İndirme Sayısı: 39)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

hunter_92
Üye
Kullanici Avatari
Üye
19
6
14/12/2009
0
Eskişehir
Ofis 2007
11/05/2011,21:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
aradım forumda ama bulamadım herhalde accesste böyle bir özellik yok hem web broserdada izleyemiyorum
Amacım ödev yaptırmak değil yapamadığımı öğrenmek
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
05/01/2017,16:44
Çözüldü 
bende sorunsuz çalışıyor. dosyanın konumunu kendi makinanıza göre ayarladınızmı? form geçerli olduğunda kısmındaki gibi.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  toplu ekleme hakkında. hbal09 7 262 Dün, 08:27 hbal09
  ekleme sorgusunu istenilen sayıda çalıştırmak hbal09 12 341 06/01/2017, 15:37 atoz112
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 87 01/01/2017, 11:54 nightashes
  Form üzerinden alt veri tablosuna ekleme silme işlemi nightashes 9 224 11/12/2016, 15:27 nightashes
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 361 10/12/2016, 00:08 mbo69221088


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya