Accessde web üzerinde veritabanı sorgulatmak
Tarih
18/04/2011 16:26
Konu Sahibi
denizaslan1980
Yorumlar
8
Okunma
2041
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



denizaslan1980
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
08/04/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
30/04/2011,11:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhabalar;
Bu sitede ilk sorum olacak cevap bulabileceğimi ümit ediyorum şimdiden tüm yardımcı olan olmayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Benim elimde Excel de tuttuğum bir mail adres listesi var, bu listeyi şirket içi Html de hazırlanan bir site üzerinde yayınlamak ve sorgulatmak istiyorum.
Site : IIS üzerinde çalışıyor.
Şirket içi herkes erişebiliyor.

yaptıklarım : elimdeki listeyi Access içerisine alıyorum, bu liste üzerinde
örnek : *@hotmail.com yazınca tüm hotmail.com uzantılı mail adresleri gelsin istiyorum.
veya
ali* yazınca Ali ile başlayan tüm email adresleri listede gözüksün isteğim var.

yardımcı olabilir misiniz?
denizaslan1980, 08-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
03/01/2017,10:40
Çözüldü 
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Excel den Access (mdb) alarak asp uzantılı dosyalarla yapmak istediğiniz kolay. Html dosyalarla olmaz. Html dosyalar statik dosyalardır, asp,php gibi dinamik değildir. Örneğinizi eklerseniz biraz daha hızlı cevap alırsınız. Ayrıca sitemizde balık vermiyoruz balık tutmayı öğretiyoruz.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Siz bu süzme işlemini Access içerisinden yapmak istiyorsunuz değil mi?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

denizaslan1980
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
08/04/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
30/04/2011,11:48
Çözüldü 
öncelikle cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar,
evet istediğim aslında arama kriterlerine göre arama yaptırmak. bir anlamda süzme işlemi.
denizaslan1980, 08-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
03/01/2017,10:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
aramanız Access içerisinde mi olucak, web üzerinde mi?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

denizaslan1980
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
08/04/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
30/04/2011,11:48
Çözüldü 
web üzerinden kullanıcılar sayfaya erişecekler ve arama işlemi yapacaklar.
denizaslan1980, 08-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 177 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 144 12/01/2017, 12:58 atoz112
  rapor üzerinde değişiklik yapmak toros 3 146 11/12/2016, 12:36 atoz112
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 241 17/11/2016, 12:45 atoz112
  Tanınmayan veritabanı biçimi hatası. ciftcihuseyin 13 514 17/11/2016, 06:49 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya