access ile tarayıcıda taranan resmi almak
Tarih
19/09/2009 02:01
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
3
Okunma
2016
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
131
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
09/01/2017,20:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Esrefigit hocamızın eklediği bir örnek var.
http://www.accesstr.net/konu-tarayicidan...-alma.html
.tarayıcıdan görüntü almak..ve görüntünün yolunu veritabanına atmak..

vb kodları ile ilgili okumaya ve öğrenmeye çalışmama ragmen bu örnekte bir çok deneme yaptım ama kendi programıma uyarlıyamadım.....dış veri al ile aynısını almayı denedim oda olmadı.

yardımınızı istediğim benim örnekte neden olmuyor ve neden dış veri al ile kendi programıma alamıyorum..

wia kodları--esrefigit hocamızın eklediği örnek
dısverial---benim örneğim

teşekkur ederim


Ek Dosyalar
.rar   wia_kodları.rar (Dosya Boyutu: 1,61 MB / İndirme Sayısı: 52)
.rar   dısverial.rar (Dosya Boyutu: 50,93 KB / İndirme Sayısı: 54)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.177
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:52
Çözüldü 
wiaaut.dll isimli dosyayı windows/ system32 içerisine ekle,

uygulamanın referans penceresini aç ve bu dll dosyasını referans olarak ekle,

başlat/çalıştır'ı aç ve aşağıdaki satırları yaz ve çalıştır.

Kod:
regsvr32 C:\WINDOWS\system32\wiaaut.dll


Cevapla

zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
131
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
09/01/2017,20:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
şu an söylediklerinizi yaptım

formu açıp taraya tıklayınca

kodlarda hata veriyor

'WiaObj2 As WIA.CommonDialog'

olmuyor..?
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
131
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
09/01/2017,20:42
Çözüldü 
tamam ......
activex denetiminden(CommonDialog1 ve DeviceManager1 kopyaladığım zaman sorun oluyor onları tekrar eklediğimde oldu) kaynaklanıyormuş..
.hallettim teşekkur ediyorum ilginize ....

.kullanabiliyorum artık
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 327 26/12/2016, 11:38 raburabu
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 581 23/12/2016, 12:11 m_demir
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 150 29/11/2016, 21:39 maras321
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 167 19/10/2016, 20:24 peter088
  Personel resmi bulunamadı hatasını gidermek angelos 9 224 17/10/2016, 14:36 angelos


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya