Access İçinde Başka bir Acces Dosyasını çağırmak
Tarih
25/01/2011 15:00
Konu Sahibi
radyal
Yorumlar
4
Okunma
1958
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



radyal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... Z.... V....
57
03/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
06/03/2013,16:09
Çözüldü 
Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var.Yardımlarınızı bekliyorum. Ekte iki tane dosya var.Bunlar 1-MasterFile 2-SubFile dosyaları.Masterfile dosyasında kişinin adı soyadı vs gibi bilgiler var.Master dosya içinde iken Mal varlığını getir butonuna tıklayınca ikinci dosya olan Subfile içinde o kişiye ait mal varlıklarını getirtmek istiyorum.Ya da bir Access içinde başka bir Access dosyası nasıl çağırılır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   SubFile.rar (Dosya Boyutu: 6,87 KB / İndirme Sayısı: 6)
.rar   masterFile.rar (Dosya Boyutu: 6,56 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Özel bir nedeni yoksa, mal varlığı tablonuzu "subfile.mdb" yerine "masterfile.mdb" içinde tutsanız daha kolay olmaz mı?
Cevapla


radyal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... Z.... V....
57
03/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
06/03/2013,16:09
Çözüldü 
Özel bir nedeni var iki dosya ayrı olmak zorunda.Dediğiniz gibi iki dosya masterfile içinde tutulsa bu iş kolay
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
(25/01/2011, 15:00)radyal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var.Yardımlarınızı bekliyorum. Ekte iki tane dosya var.Bunlar 1-MasterFile 2-SubFile dosyaları.Masterfile dosyasında kişinin adı soyadı vs gibi bilgiler var.Master dosya içinde iken Mal varlığını getir butonuna tıklayınca ikinci dosya olan Subfile içinde o kişiye ait mal varlıklarını getirtmek istiyorum.Ya da bir Access içinde başka bir Access dosyası nasıl çağırılır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Peki bu bilgiler tabloya kaydediliyor mu? Eğer tabloya kaydediliyorsa tablodan almak çok daha mantıklı ancak formdan alınması çok zor değil. Kod Bankasında zaten bu örnek var ancak sizin için şu şekilde de uyarlanabilir:





Ek Dosyalar
.rar   Bir_Dosyadan_Diger_Dosyadaki_Formu_Acip_Bilgi_Almak.rar (Dosya Boyutu: 22,6 KB / İndirme Sayısı: 25)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


radyal
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... Z.... V....
57
03/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
06/03/2013,16:09
Çözüldü 
tşk ediyorum yardımlarınız için bu örnek işimi görecektir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 193 15/11/2016, 00:59 shalala
  Seçilen Ayın Kaçıncı Ay Olduğu başka Sütunda Cevap Versin hgsoftware 6 174 19/10/2016, 10:29 hgsoftware
Çözüldü Birleşik Giriş Kutusundan başka alana veri girme. martineden-30 4 142 08/10/2016, 00:25 martineden-30
Exclamation ACCES mde yardim Mehemmed Fehradli 3 168 24/09/2016, 00:18 ozanakkaya
Information Acces İle Sql Yedeği Alma A'ziz K'ızıkoğlu 3 220 06/09/2016, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya