access dosyasını yenisiyle güncelleme
Tarih
01/07/2009 14:54
Konu Sahibi
manco41
Yorumlar
10
Okunma
3932
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



manco41
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
3
24/12/2008
0
Kocaeli
Ofis 2003
21/12/2010,12:18
Çözüldü 
veritabanı dosyasını böldüm ve iki dosya oldu .bu dosyaları ağda kullanacağımdan her makinaya formlarım olduğu dosyayı kurdum tabloların olduğu dosyası bir makinada benim sorunum ise formların olduğu dosyaya değişiklik veya ekleme yatığım zaman diğer makinalarda güncelleme yapsın. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
tasarımın otomatik güncellemesi olmaz !
son halini tüm kullanıcılara tekrar kopyalamalısınız
Ancak uzak masüstü benzeri bir erişim de
( tüm kullanıcılar ayni mdb ile oturum açıyorlarsa )
buna gerek yoktur, o mdb deki tüm tasarım
değişiklikleri doğal olarak herkesin erişimindedir

Ağ üzerinde herkes kendi makinesindeki arayüzü
kullanıyorsa kopyalanması gerekir

Kolay gelsin
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


starturk
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
35
20/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2003
20/04/2012,09:10
Çözüldü 
bahsettiğin problemi verilerin güncellenmesi ve tek yerden verilerin yönetimi gibi algılayarak ne yapman gerektiğini ekli dosyada anlattım

kolay gelsin


Ek Dosyalar
.doc   Makinelerde.doc (Dosya Boyutu: 152 KB / İndirme Sayısı: 63)
starturk, 20-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
manco41 zaten bunu yapmış anladığım kadarı ile, onun sorusu
arayüzle ilgil
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
04/11/2016,15:15
Çözüldü 
Sayın Hocam zannedersem bu konu daha önce sayın ozankaya tarafından cevaplanmıştı Arayüzün güncellenmesi için veritabanımızda tablolarla form sorgu ve raporlar ayrı dosyalar halinde tutulacaktı
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Arkadaşlar birbirimizi anlayamıyoruz ya da ben yanlış okuyorum Img-grin
"veritabanı dosyasını böldüm " ... gereken yapılmış
"ağda kullanacağımdan her makinaya formlarım olduğu dosyayı kurdum" ... ben buna arayüz diyorum.
"tabloların olduğu dosyası bir makinada" ... bu da güzel, arayüz tablolara bağlanmış
"benim sorunum ise formların olduğu dosyaya değişiklik veya ekleme yatığım zaman diğer makinalarda güncelleme yapsın." .... bu da sorusu
"Mesaj2".... benim cevabım

Kolay gelsin
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 182 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Access mysql evet/hayır alan güncelleme sorunu ozguryasin 1 2.080 16/09/2016, 22:34 ozguryasin
  Devir işlemi ve tablo güncelleme ates2014 2 133 01/09/2016, 15:40 ates2014
Question SQL üzerinden Access Sürüm Güncelleme Akifff 6 846 28/06/2016, 14:54 atoz112
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 361 20/06/2016, 14:47 OFA


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya