access den worde sayısal alan
Tarih
07/01/2009 12:38
Konu Sahibi
tgpek1
Yorumlar
4
Okunma
1449
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tgpek1
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
6
01/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
26/05/2011,16:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="para"
.TypeText [para]

.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="tarih"
.TypeText [tarih]

Accesde yazılı olan bu kodda, tarih alanı worde gg.aa.yyyy olarak gidiyor,
ancak para alanı virgülsüz düz olarak gidiyor..Koda eklemem gereken nedir ?
Yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkür ederim.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:29
Çözüldü 
tablodaki para alanının veri türünü "Para Birimi" olarak değiştirip dene, eğer zaten "Para Birimi" ise örneğini ekle.
Cevapla

tgpek1
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
6
01/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
26/05/2011,16:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnek ekte...Teşekkür ederim..


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Klasör.rar (Dosya Boyutu: 35,63 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Eski sorulara bakarken dikkatimi çekti. Gözden kaçmış, kusura bakmayın. Bunun için yapılması gereken sadece para birimi olan alana Format eklemek:

Kod:
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (Format(Nz([banod], 0), "#,##0.00 TL"))
   End If


[banod] alanınız para birimi olduğu için bu alana format eklemek yeterli.

Gecikmeli bir cevap oldu, kusura bakmayın. Keşke birkaç gün sonra soruyu tekrar hatırlatmak için bir mesaj yazsaydınız...

İyi günler...

Cevapla

tdsharun
&gt;&gt;&gt; O Şimdi Sivil&lt;&lt;&lt;
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Şimdi denedim de, aslında şöyle de olabiliyor:

Kod:
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (FormatCurrency(Nz([banod], 0)))
   End If


Tek farkı Formatı FormatCurrency ile girdiğimiz için doğrudan Para Birimi olarak aktarıyor. Böylece alanda belirtilen para birimini doğrudan aktarıyor. Bu diğerine göre daha iyi oldu... Img-grin

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Zorunlu alan ve kaydet uyarıları ertans 10 275 31/12/2016, 11:06 atoz112
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 251 15/12/2016, 11:49 atoz112
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 115 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Alt formda boş alan kontrolü raburabu 5 155 28/10/2016, 23:37 raburabu
  Yazdırmada Eksik Alan Uyarısı Ekleme Serkan Çevik 10 214 21/10/2016, 22:54 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya