Access Bağlantılı Veri Sınıflandırma
Tarih
25/05/2011 00:06
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
13
Okunma
3286
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,

Kendi Adıma Yaptığım Bir Çalışmada, Kullanıcı Girişi Var. Açılan Ana Formda İse Site Kayıt İşlemi Yapılmakta. Benim Öğrenmek İstediğim;

2 tane Kullanıcım Var Benim. Biri İle Giriş Yaptığım Zaman Diğerenin Eklediği Siteler Görmesin Sadece Girilen Kullanıcının Eklediği Siteler Görülmesini İstiyorum. Site Eklerken Kullanıcının ID sini Nasıl Eklemen Gerektiğini Bilmiyorum, Birde ID'ye Göre Aktarma İşlemini. Yaptığım Çalışmanın Tamanını Ekledim. Bir Bakarsanız Sevinirim... Img-grin
Bu Tarz Form Tasarımı Sizce Nasıl?
Kullanıcı Adı Ve Şifreler
Kullanıcı Adı Şifre
1) kag 1234
2) accesstr 4321


Ek Dosyalar
.rar   Kullanıcı ID ye Göre Sınırlandırma.rar (Dosya Boyutu: 1,34 MB / İndirme Sayısı: 30)
Cevapla


FEAR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
4
24/05/2011
3
İstanbul
Ofis 2007
04/03/2012,20:44
Çözüldü 
Güzel ama Sil Buttonuna 2 veya 3 kere basınca hata veriyor onun önlemini almaya çalış güzel olmuş
Ohmy--)Azimle Vuran Betonu Deler(--Ohmy
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Hatanın Sebebi DataGridViewde Seçili Satır Olmadığındandır... Onu Önelimi Nasıl Alırım Bilmiyorum
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.988
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,09:49
Çözüldü 
Programa bakabileceğim bir yerde değilim ancak listeleme yaptığınız yerde Kullanıcı ID'si kendisi olmayan kayıtlar diye Sql sorgusu hazırlayabilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Süzme İşlemini Yapabilirim Diye Düşünüyorum. Ancak Site Kaydederken Kullanıcı ID sini Kaydettirmeyi Nasıl Yapacam Orasını Bilmiyorum
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:51
Çözüldü 
Bunun için Anamenü formunuza bir TextBox ekleyin, formun loadına ise TextBox2.Text = Login.TextBox1.Text yazın. Login formundan giriş yaptığınızda kullanıcı adının bu yeni eklediğiniz TextBoxa geldiğini göreceksiniz. Bu TextBox'u gizleyin, ancak Insert Into işleminde mdb deki ilgili tabloya site ile birlikte bu siteyi ekleyen için bir alan oluşturarak bu textboxtaki veriyi kaydettirin. Sağlıcakla..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Access ek veri türü gibi bir modül arıyorum mengene2 3 1.429 18/07/2014, 22:25 alpeki99
Çözüldü Vb.Net ile access veri tabanina resim ekleme ve resim görüntüleme umutakkaya 6 2.496 18/06/2014, 11:45 umutakkaya
Çözüldü VB ile access'e veri eklemek (Insert-Update-Delete) nasıl kullanılır yani ? mertkaymak 3 5.031 18/09/2013, 04:34 rastignac
Çözüldü Access veri aktarımında hata hakkında drummers 4 2.168 06/12/2012, 00:33 drummers
Çözüldü vb.Net ile access veri tabanına kayıt cutefox 11 10.832 20/04/2011, 19:35 qroniq_wqha


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya