Access 2010 Veritabanı Bağlantısı ?????
Tarih
25/05/2012 21:49
Konu Sahibi
essare
Yorumlar
7
Okunma
4476
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



essare
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
Arkadaşlar Access 2010 ile oluşturduğum Veritabanını Visual Studio 2010 ile bağlantı yapmaya çalışıyorum ama anlayamadığım problemler çıkıyor.Bağlatıyı nasıl yapabilirim. anlatabilecek varmı çok acill lazımmmm....
Cevapla


goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
http://www.accesstr.net/konu-vbnet-acces...me-vs.html


burada çok iyi şekilde anlatılmış kolay gelsin
Cevapla


essare
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
resim

böyle bir hata geliyor Img-cray(((

visual basic bilmiyorum.
Cevapla


goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
hocam linkteki yoldan yap sanırım sen direk datasource ekleyip yapmaya çalışıyorsun
Cevapla


essare
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
teşekkürler hocam.kodlar ile yapmaya çalıştım fakat yine olmadı.benim programda bir sorun var sanırım.dediğiniz gibi datasource den yapmaya çalışıyordum en son noktada resimdeki gibi bir hata alıyordum.tabloların alan adlarını almıyor.kodlar ile de bağlantıyı yaptım çalıştığı halde tabloyu göstermedi.dediğim gibi vs 2010 u kaldırıp yeniden kuruyorum. inşallah olur...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.059
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:34
Çözüldü 
(26/05/2012, 01:18)essare Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler hocam.kodlar ile yapmaya çalıştım fakat yine olmadı.benim programda bir sorun var sanırım.dediğiniz gibi datasource den yapmaya çalışıyordum en son noktada resimdeki gibi bir hata alıyordum.tabloların alan adlarını almıyor.kodlar ile de bağlantıyı yaptım çalıştığı halde tabloyu göstermedi.dediğim gibi vs 2010 u kaldırıp yeniden kuruyorum. inşallah olur...

Tablodaki alan adlarında türkçe karakter var mı gibi saçma bir soru sorsam ?
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access 2010 Özel Paylaşım Hk. Serkan Çevik 2 81 30/11/2016, 22:00 Serkan Çevik
Çözüldü word access bağlantısı Pislik_77 25 8.586 23/11/2016, 01:46 ozanakkaya
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 163 17/11/2016, 12:45 atoz112
  Tanınmayan veritabanı biçimi hatası. ciftcihuseyin 13 395 17/11/2016, 06:49 ozanakkaya
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 1.830 14/11/2016, 16:49 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya