Skip to main content

AccessTr.neT


Access

Çözüldü #1
Benim accesden öğrenci otomayonu yapmam lazım yani yapıorum bi konuda sorun yaşıyorum.. öğrenciler diye bi formum var formda öğrenci numarasını yazıp TAMAM butonuna basdığımda bütün bilgileri gelıyor ancak öğrenci belgesi diye bır butonum daha var öğrenci belgesini rapor yaptım öğrenci numarasını koydum ........ numaralı öğrenci okulumuzun öğrencisidir .. diye geliyor onu öğrenci belgesi butonuna bağladım ama ben diyelim 3. öğrencinin bilgilerine bakoyorum butona tıkladığımda 3 . öğrencinin öğrenci belgesini görmek istıyorum ama 3 . değilde 1 . öğrenciden başlayıp 2 3 diye ilerliyor nasıl yapabilirim ???
Son Düzenleme: 17/04/2010, 14:09, Düzenleyen: corvus.
Cevapla
Çözüldü #2
Sayın Corvus dosyanızı eklerseniz sorununuz daha kolay çözüme ulaşacaktır diye düşünüyorum..
Cevapla
Çözüldü #3
peki ..
Dosyayı ekledım inşallah yardım eden olur ...
Son Düzenleme: 17/04/2010, 14:09, Düzenleyen: corvus.
Cevapla
Çözüldü #4
raporunun kayanığına sorgu bağlayıp bu sorguda da öğrenci numarasını öğrenci bilgileri formundaki aktif numaraya bağlaman yeterli olacaktır.
.rar donem_odevim_DeReZa.rar (Dosya Boyutu: 60,22 KB | İndirme Sayısı: 8)
Son Düzenleme: 17/04/2010, 14:38, Düzenleyen: dereza.
Cevapla
Çözüldü #5
sorguda sadece öğrenci numarasını mı almam gerekiyor ve aktif numara deken öğrenci belgesi butonuna mı bağlamam gerekıyor ki onda zaten raporr bağlı ....

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ..
yaptım teşekkür ederim tekrar ...
Son Düzenleme: 17/04/2010, 14:57, Düzenleyen: corvus.
Cevapla
Çözüldü #6
sayın corvus;
aynı soruyu yeni bir konu açarak sormuşsunuz anlaşılan o ki Site Kurallarını okumamışsınız.bu kurallara herkesin sağlıklı bir cevap alabilmesi için uyulması gerekir.mesela yardım vs gibi konu başlıkları olmaz çünkü başkaları sizin sorunuzu daha sonra inceleyip aynı örnekten faydalanabilir (konu adını aratarak) ancak yardım vs gibi başlıklar olunca kimse aradığını bulamaz. neyse örneğinizi istediğiniz gibi düzenledim.mevcut kayıt ne ise rapor onu açıyor.bir makro yardımıyla yaptım sorguya gerek yok ancak kodla ya da sorguyla da yapılabilir. kolay gelsin.
.zip Dönem Ödevim.zip (Dosya Boyutu: 30,47 KB | İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task