accesi exe haline getirme
Tarih
15/05/2009 09:44
Konu Sahibi
emin_111
Yorumlar
3
Okunma
1880
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



emin_111
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
8
09/04/2009
0
Denizli
Ofis 2003
20/06/2009,23:30
Çözüldü 
acceste yaptığımız herhangi bir programı açtığımızda tablı vb görünmemesi için ne yapmalıyız
emin_111, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
"tablı" derken neyi kastediyorsunuz, daha açık yazar mısınız veya örnek program veya resim ekler misiniz?
Ayrıca konu başlığı ile içeriğin hiç alakası yok, düzeltir misiniz?
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Forumda arama yapmalıyız. Böylece bununla ilgili onlarca örnek bulabiliriz. Hatta bunun anlatımı olan konuyu bile bulabiliriz:
http://www.accesstr.net/konu-access-penc...zleme.html

Ayrıca Access exe haline getirilmez. Sadece kurulum aşaması ve çalıştırılması exe uzantılı dosyalarla yapılabilir. Access dosyasının kendisi exe olmaz. Maksat kodları korumaksa mde uzantısına çevrilebilir, vb şifresi konulabilir, lisans koruması olabilir vs... Bunların hepsiyle ilgili ayrıntılı açıklamalar ve örnekler zaten forumumuzda mevcut. Arama yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca örnekleri inceleyin. Size fikir verecektir bu örnekler...

Kolay gelsin...
Cevapla


dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
(15/05/2009, 09:52)tdsharun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumda arama yapmalıyız. Böylece bununla ilgili onlarca örnek bulabiliriz. Hatta bunun anlatımı olan konuyu bile bulabiliriz:
http://www.accesstr.net/konu-access-penc...zleme.html

Ayrıca Access exe haline getirilmez. Sadece kurulum aşaması ve çalıştırılması exe uzantılı dosyalarla yapılabilir. Access dosyasının kendisi exe olmaz. Maksat kodları korumaksa mde uzantısına çevrilebilir, vb şifresi konulabilir, lisans koruması olabilir vs... Bunların hepsiyle ilgili ayrıntılı açıklamalar ve örnekler zaten forumumuzda mevcut. Arama yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca örnekleri inceleyin. Size fikir verecektir bu örnekler...

Kolay gelsin...

Sanirsam Sayin tdsharun bi 15 kere felan ayni soruya cevap vermistirSopa Fur
evet arama yapalim arkadaslar bu soru ile alakali 15 tane konu vardir rahat eger sizin istediginize uymuyorsa orneginizi paylasin ona gore degerlendirme yapilsin.

Saygilarimla.
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Değer Getirme Hk. Serkan Çevik 9 95 07/12/2016, 13:12 Serkan Çevik
  Liste kutusuna tıklayınca metin kutusuna bilgiyi getirme nightashes 5 94 28/11/2016, 23:33 nightashes
  Forma toplu veri ekleyerek değer getirme Serkan Çevik 27 413 31/10/2016, 23:47 ozanakkaya
  Metin kutusuna önceki kayıdı getirme odin 6 235 16/08/2016, 18:18 atoz112
  Ürün koduna göre denetimlere değer getirme IceMan7 20 814 12/07/2016, 16:46 yenginoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya