64 bit ile çalışmayan dosya için bilgi
Tarih
02/03/2013 13:47
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
7
Okunma
1862
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Dostlar merhabalar;

Sayın simendifer tarafından aşağıdaki link 9.iletiye eklenen dosyayı, Windows 8 64 bit ve Office 2013 çalıştırabilen var mı?

http://www.accesstr.net/konu-apartman-yo...t=Apartman

Resimdeki hata iletisini alıyorum. Sorunun çözümü konusunda değerli düşünce ve görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Yardım ve katkılarınız için önceden teşekkürler.


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:08
Çözüldü 
windows8 ve ofis 2013 kullanmıyorum ama resimden gördüğüm kadarıyla

Visual Basic Code
Private Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long


kodunun aşağıdaki gibi değiştirilmesi gerekiyor.

Visual Basic Code
#If VBA7 Then
Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long
#Else
Private Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long
#End If


bu şekilde düzeltirsen 32 bit ve 64 bitte sorunsuz çalışır.

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Ozan Akkaya,

İnceliğiniz ve yoğunluğunuz arasında verdiğiniz yanıt için teşekkürler üstadım.

Kodlarınızı yukarıdaki dosyaya uygulamaya çalıştım. Başaramadım.

Sevgi ve saygılar.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:08
Çözüldü 
sadece

Visual Basic Code
Private Declare PtrSafe Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal nIndex As Long) As Long

kodunu kullanınca hata veriyor mu ?

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Evet...
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sayın Ozan Akkaya,

Günaydın.

Dosyanın Vba penceresindeki kodları yukarıdaki gibi değiştirdikten sonra "Kaydet" e tıklayınca, nasıl oluyor bilmiyorum. Penceredeki kodlar tekrar değişiklik öncesi kodlara dönüşüyor.

Ayrıca, dosyayı açmak istediğimde de "Could not load an object because it is not available on this machine." ileti penceresi çıkıyor.

Sizlerin değerli zamanınızı almak istemiyorum. Windows 8 64 bit ile uyumsuz olan bir durum olmalı!

İlginiz için teşekkürler. Konuyu şimdilik kaldırabiliriz üstadım...

Sevgi ve saygılar.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 23 801 14/01/2017, 15:54 U.ALTUN
  mail ile bilgi verme murat dikme 6 288 13/12/2016, 15:53 murat dikme
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 144 05/12/2016, 09:04 ahmet114
  Tabloda ileriki hesaplamalar için kullanılmak üzere seçim yaptırmak nightashes 6 201 02/12/2016, 20:52 atoz112
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 234 02/12/2016, 10:48 tufanbal


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya