2 Proje Nasıl Bağlanır
Tarih
27/11/2011 15:13
Konu Sahibi
mqunetr
Yorumlar
6
Okunma
2274
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



mqunetr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
27/11/2011
0
Balıkesir
Ofis 2007
30/04/2012,16:10
Çözüldü 
Evet arkadaşlar elimde 2 tane projem var.
Ve bu 2 projeyi birbirine bağlamak istiyorum. Yani ikisindede form1 form2 var ama formları bir projede toplayamıyorum.
2 projeyi nasıl tek proje haline getirebilirim?

Sorunum bu yardım edene +rep
Yardım etmeyene Sopa

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Img-grin
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Bu şekilde soru ile çözüm ne kadar olursa o kadar cevap vereyim. 1 projenizi açın Solution Explorer'da en üstte yer alan Solution '__projenizin adi__' (1 project) yazan yere sağ tıklayıp Add bağlamından Existing Project'e tıklayın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


mqunetr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
27/11/2011
0
Balıkesir
Ofis 2007
30/04/2012,16:10
Çözüldü 
Evet ama öyle yaptığım zaman direkt projeyi atıyo ben tek tek formları project 1' e atmak istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
Birde existing project yok existing item var
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Hem projeyi atıyor hem yok diyorsun resim ile gösterecek olursak:

resim 

sadece diğer projedeki formu alacak isen klavyeden Shift + Alt + A tuşlarına bas. Açılan diyalog penceresinden istediğin formun olduğu klasörü bul. Senin formuna ait isimle başlayan 3 dosya vardır. Formun adı musteriler ise şu şekildedir :
  • musteriler.cs
  • musteriler_designer.cs
  • musteriler.resx

sen bunlardan sadece ilk sıradaki olanını seçip Add tuşuna basacaksın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


mqunetr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
27/11/2011
0
Balıkesir
Ofis 2007
30/04/2012,16:10
Çözüldü 
Evet ama bende öyle bir şık yok Img-grin
Benim vb.net im bu şekilde.
Size göstermek için yeni bir proje açtım.

resim
Resmin Linki 
Shift+Alt+A yaptığımda ise dosya mevcut değiştirilsin mi diyor.
Onda ne yapmam lazım?
Tamamdır hallolmuştur saol Img-grin
Bilmeyenler için nasıl yaptığımıda açıklim;
Dosya değiştirilsin mi dediğinde değiştirmek istediği formun adını değiştiriyoruz.
Mesela form 10 yapıyoruz ve herşey tamam.

Teşekkürler ...
Cevapla


mqunetr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
27/11/2011
0
Balıkesir
Ofis 2007
30/04/2012,16:10
Çözüldü 
Bu arada +3 Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Farklı Ekran çözünürlüklerinde PROJE sorunu chevy 10 3.434 12/03/2014, 10:16 chevy
Çözüldü C# dinamik filtrelemeyi Vb.nete nasıl çeviririm alican60 8 2.025 22/02/2014, 00:18 alican60
Çözüldü Yeni bir kayıt ekleme işlemi nasıl yapılır? cyberwars 12 2.536 20/02/2014, 22:12 cyberwars
Çözüldü VB.NET ile Mükerrer Kayıt Uyarısı Nasıl Verilir ? alican60 4 2.021 20/12/2013, 20:57 alican60
Çözüldü VB ile access'e veri eklemek (Insert-Update-Delete) nasıl kullanılır yani ? mertkaymak 3 5.024 18/09/2013, 04:34 rastignac


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya