AccessTr.neT

Tam Versiyon: Seçime göre sorgulama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar örnek dosya ekte. ben tablo1 diye bir sorgu oluşturdum bu sorguda protokol bölüme ne yazarsam ona göre sorgulama oluyor yalnız ben sorgulama bölümü açılıpda oraya yazmak yerine butonlar koymak istiyorum mesela personel, müdür, gibi tuşlar koyup bu tuşlara tıkladığımızca tablo1 sorguya girip oradan direk müdür olanları getirsin istiyorum. umarım anlatabilmişimdir şimdiden yardım edecek üstadlara teşekkür ederim.
örnek 2003 olsaydı belki yardımcı olabilirdik
(06/12/2010, 16:58)accessman yazdı: [ -> ]örnek 2003 olsaydı belki yardımcı olabilirdik

hocam peki dediğimi anlamışsanız kodu yazabilirmisiniz peki inanın çok lazım
Ezbere kod yazmak bazı zamanlarda işe yarar. Dosyanızı farklı kaydet seçeneğini kullanarak 2000/2003 formatı uyumlu olacak şekilde kaydediniz. Eğer uygulamanızı bu şekilde kaydedemiyorsanız örnek bir dosya düzenleyiniz.
alpeki99 ilginize teşekkür ederim lakin işyerinde 2007 olduğu için bunu yükledim benim istediğim normalde sorguya tıkladığımda protokol türünde kayıt yerinden yazınca bilgi geliyor ben onu değilde sorguya tıkladığımda soru penceresi gelmeden direk sorgulanmış şekilde gelsin istiyorum. Girdiğim bilgilerde mesela memur, müdür gibi bilgiler var ben bu isimleri buton yapıp memura tıkladığımda yanlızca memurlar müdüre tıkladığımda yalnızca müdürler gelsin istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Sayfalar: 1 2