AccessTr.neT

Tam Versiyon: teklif programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba, ben bir teklif programı hazırlamaya çalışıyorum programda artık sona geldim diyebilirim fakat teklifi hazırlarken ürün gruplarım var bunların her birinin alt toplamları mevcut ayrı ayrı ben bunları en altta bir metin kutusu açarak orda hepsinin toplamını görmek istiyorum fakat alt formlardan nasıl bir genel toplam aktaracağımı bilmiyorum konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak çalışmamı eklemek isterdim fakat boyutu baya bir yüksek görünüyor ama zorunlu olursa da ekleyebilirim şimdiden çok sağolun.
programınızı düzenle ile boyutunu küçültüp, ziplerseniz ekleyebilirsiniz. çalışmanız olmadan sanırım kimse birşey diyemez...
tmm ekledim şimdi raporlarda da formlarda da göreceğiniz gibi örnek teklif formu ve raporu oluşturmaya çalıştım ama en alttaki genel toplamı yazdıramıyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
teklif genel formunda metin22 deki toplam istediğiniz toplam. raporu anlamadım Img-grin biraz karışık bir çalışma yapmışsınız. derlenip toparlanması gerekli gibi geldi...
metin 22 aslında deneme amaçlı kalmış orda benım istediğim metın 22nın hemen altındaki toplam tutar ın karsısındakı metın kutusunda üstte yazan toplam tutarların hepsinin toplanması.Bu arada çalışmam deiğiniz gibi biraz karışık çünkü kendi kendime öğrenmeye çalıştım accessi o yuzden deneye deneye yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bu işi acil bugun bitirmem lazım.
metin 22 nin içindeki yazanları kopyalayıp istediğiniz kutuya yapıştırın.
Sayfalar: 1 2 3 4