AccessTr.neT

Tam Versiyon: Buton Üzerindeki Yazı Düzenleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Form açan bir buton yapacağız.Bu butonun özelliği üzerindeki yazıdaki bilgi yi veri tabanından alıyor olması mesala "parça bekleyen 10 ürün".

Tablo Adı tbl_servis
Alan Adı srv_durumu

açılan kutuya 3(PARÇA BEKLİYOR, TESLİME HAZIR, İADE) farlı bilgi ekledim orada sectiğimiz bilgiyi srv_durum tablosuna kaydediyor. 3 adet buton yapacağız bu butonlar parça bekliyor, teslime hazır, iade şekliden.Fakat şöyle bir özeliği olacak Buton üstünde Parça bekleyen 5 ürün yazacak.5 bilgisini srv_durum tablosunda PARÇA BEKLİYOR olarak secilmiş satır sayısından alacak.aynı bilgi ile bir satır daha eklenirse 6 olacak.
[attachment=19668]


Site Kuralları

3-) Sorulara örnek uygulama eklemek zorunludur. Ekleyeceğiniz dosyaların içinde resim vb. yer kaplayacak şeyleri silin. Gereksiz tüm verileri silip sadece sorunu anlatacak örnek veri giriniz ve asla gerçek şahıs/kurumlara ait veri bırakmayınız. Dosyanızda önce Access ile Veritabanı Sıkıştır ve Onar işlemini uygulayınız. Daha sonra herhangi bir sıkıştırma programı ile (WinRar/WinZip/7Zip vb.) Sıkıştırma Yöntemi En İyi (Best) olacak şekilde sıkıştırınız.
Dosya Düzenle Onar ve WinRar ile Sıkıştırma İşlemi Resimli Anlatım
[Uyarı Puanı: +2]
Sayın ozanakkaya, eklediğiniz örnekten ben de yararlandım.
Teşekkür ederim...
tşk. ederim tam aradığım gibi yapmışsın.