AccessTr.neT

Tam Versiyon: Program Kontrol
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar
benim bilgisayar açıldığında sürekli çalışması gereken bir programım var. Fakat bu programı görev yöneticisinden kapatıyorlar. Görev yöneticisini kapatsamda görev yöneticisini bir şekilde devreye alıyorlar ve kapatıyorlar. Bu programın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ve eğer çalışmıyorsa tekrar çalıştırmak mümkün mü?

Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim..
Programınızın amacı nedir? keylogger tarzında bir program mı? Birde program Access ile mi hazırlandı?
Program acsess ile hazırlanmadı. Kesinlikle yasa dışı bir program değil. İşyerimde kontrol amaçlı bir program. Program PC de oturum açıldıktan sonra ekranda süre sayıyor. Ve eğer açan kişi admin değilse bilgisayar yeniden başlatılıyor ve başlangıçta devreye giriyor. bu program sadece admin de açık kalmalı. Diğer kullanıcılarda belli bir süre sonunda kapanıyor.
bilgisayarlarda admin yetkiniz var ise, ayarlarından diğer kullanıcıların yetkilerini kısıtlayabilirsiniz.
programda admin kullanıcısı var. Sadece tek bir kullanıcı çalışmakta. Program sadece adminde açık kalmalı. Fakat gerektiğinde diğer kullanıcılar da bu programa kendi kullanıcı adıyla oturum açabilmekteler. Açtıklarında işlemleri bittiğinde tekrar admin kullanıcısına geçilmesi gerekiyor. Bunun için oturumu kapatmak veya bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor.
programı görmeden içeriği bilmeden afaki konuşuyoruz, hangi program ne iş yapar, özellikleri nelerdir, kullanıcı girişli mi? evetse yetkilendirmeler var mı vs vs vs bir sürü soru geliyor arka arkasın.

autorun özellikli bir dosya ile belki sürekli çalıştırtabilirsiniz. Ama onu da virüs programları sakıncalı program olarak algılayabilir.
Sayfalar: 1 2