AccessTr.neT

Tam Versiyon: Ödeme Sayfası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar;

Ufak capta bir program yapıyorumda bunun için ödeme sayfası yapmaya calışıyorum ancak sorun yaşıyorum yanı bir öğrenciyi seçtiğimde belirtiğim yerler o tablodan gelip deyit etmek istiyorum. Ve onu yeni tablodada kaydetmek.

Örnek dosyayı 2002-2003 formatında yüklüyorum. Office2007 kullanıyorum ama yardim etmek isteyen herkes baksın diye 2003 formatinda yayınlıyorum.

Şimdiden Teşekkürler Accesstr.net ailesi
Böyle sanki daha kullanışlı olur gibi..Bir inceleyin isterseniz.
(25/04/2010, 10:19)ercansahin yazdı: [ -> ]Böyle sanki daha kullanışlı olur gibi..Bir inceleyin isterseniz.

Teşekkürler ercan bey güzel düşünülmüş ancak bir sorum olacak o alt taraf için ödeme ödeme tarihi diyor ya orayı takvimle seçtirmek için ne yapabilirim ? Ne kullanabilirim bir tavsiyeniz varmı.?

Mod arkadaş kusura bakmasın ziplemediğimiz için o ayrıntıyı atlamışım bir an gecenın o saatı.
Alt Formu sürekli form haline getirip istediğiniz takvim olayını gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olacağı ile ilgili ise "Takvim" yazarak sitemizde araştırın, birçok örnek bulacaksınız. Kolay gelsin.
(25/04/2010, 12:45)ercansahin yazdı: [ -> ]Alt Formu sürekli form haline getirip istediğiniz takvim olayını gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olacağı ile ilgili ise "Takvim" yazarak sitemizde araştırın, birçok örnek bulacaksınız. Kolay gelsin.

Daha farklı birşey geliştirdim Ercan hocam oraya. o alt forumda ödeme sayfasına ödeme miktarını toplatıp yukarda belirtebilirmiyim işte bu zamana kadar olan ödemelerınız diye.

Denetim kaynağına: "=[odeme]+[odeme1]" diye yapıp kutular arasında cektirebiliyorumda tablodaki o sütündaki toplam satıları nasıl toplatabilirim. Bu konuda araştırma yaptım ancak ele gelir birşey bulamadım bana bir yol gösterebilirmisiniz?.

Ne kullanabilirim ne yapabilirim=)
Buyrun,inceleyin lütfen..
Sayfalar: 1 2