AccessTr.neT

Tam Görünüm: Polsoft Final
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Lütfen mesajlarınızı programı ilk defa görüyormuş gibi yazın. Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

Arkadaşlar bu kez harbiden final, çünki programı artık güncellemiyeceğim.

Yeni Eklenen Özellikler
  • Kullanıcı Yetkilendirme
  • Bağlı Tabloları Kendisi Bulup Yükleme
  • Otomatik Yedekleme
  • Programdan Çıkışta Sizin Belirleyeceğiniz Gün Aralıklarla Yedek Alma
  • Yedeklenecek Dosyayı ve Yedekleme Yolunu Kendisi Ayarlama
  • 60 Gün Demo Sürümü Uygulaması (Başka Pc ye kopyalandığında 60 gün yeniden Başlıyor)
  • vs. vs. vs.

Yönetici Olarak Açmak İçin

Kullanıcı Adı: Admin
Şifre: Admin

Kullanıcı Olarak Açmak İçin

Kullanıcı Adı: User
Şifre: User

Program Resimleri:

Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

Ziyaretçiler konulardaki resimleri göremez. Lütfen Sitemize Üye olunuz.Üye olmak için tıklayın.

Aşağıdaki dosyayı indirin ve "POLSOFT.exe" yi çalıştırın.

(11/11/2008 itibariyle program güncellenmiştir. polsoft.exe yi çalıştırıp kurulum yapın,
aşağıya eklediğim Polsoftguncel.rariçerisindeki Polsoft.mdb'yi kopyalayıp "C:\Program Files" içerisindeki Polsoft.mdb ile değiştirin.)
Bu güzel Paylaşımların içinTeşekkürler,
Sayın Sledgeab Polsoft programı na değerlendirme yapma lüksüm yok diye düşünüyorum... Daha başka programlarda bekliyoruz inşallah...
Ellerine ,beynine sağlık,
TEŞEKKÜRLER...
Aradığım Herşeyi Polsoft'ta buldum Ellerine Sağlık Hocam.
Paylaşım için teşekkürler hocam.

Veri tabanı nesneleri bölümü ile ilgili bir sorum olacak.
Siz tabloları sorguları,.. getiriyor kullanıcıya sunuyorsunuz.
Benim düşündüğüm kullanıcı tabloları,[/b] sorguları görmesin, sadece tablolardaki alan alan adlarını görsün, buradan istediği tablodan istediği alan adını sürükleyip kendine özgü sorgu üretsin.
Acaba access te bu mümkün mü?
İyi çalışmalar.
sayın hocam program zaten fazla yoruma gerek bıraktırmıyor. ben şahsen çok istifde ettim. beynine sağlık...
çok güzel bir çalışma, teşekkürler
emeğin güzel sonuç vermiş.. access tüm örnekleri içinde barındırıyor. süper.. teşekkürler.
harika bir çalışma, detay detay içinde büyük bir incelik ve akılla gizlenmiş..
tebrikler syn.Sledgeab

artık büyük bir zevkle bu detayları keşfetmek te bana düşüyor.
Şimdiye kadar gördüğüm en güzel uygulama ama bunun access olduğunu sanmıyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler