AccessTr.neT

Tam Versiyon: Raporlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bir raporlama konusunda yardıma ihtiyaçım var. Örnek VT'de rapor sayfamın formatında nasıl rapor alabilirim(Satır sayısı değişse bile sayfa formatı sürekli aynı kalacak). Örnekte görüldüğü gibi 14 adet satırım var. Bu satırlara ilgili talimatların gelmesini istiyorum. İlgili talimat sayısı 14ten fazla ise geri kalanları 2. sayfaya yazdırmasını istiyorum. Şimdiden Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sn nsahin, probleminiz ile ilgili arama yapmadınız, yada gözünüzden kaçtı..
Aşağıdaki konunun 7.Mesajında alpeki99 hocamın çözümü yeralmakta, tam istediğiniz gibi. İnceleyin lütfen.

Her rapor sayfasında gösterilecek kayıt miktarını belirlemek
Belki sıkıntı olur diye ben sizin için düzenledim..Kendi formatınıza uydurursunuz.Kolay gelsin
Sayın ercansahin benim örnek biraz farklı. Yardım bekliyorum.
Sn ercansahin bu örneğe baktım.
1- Bu örnekte Kayıt sınırı 10 adet/ sayfa , 12-13-14 olarak sınırlamak istersek nasıl yapabilirim.
2- Kayıt sayısı değişse bile Benim rapor formatımı sürekli nasıl koruyabilirim.

Teşekkür ederim
Sn nsahin, eklediğim örneği incelememişsiniz sanırım. Çünkü sizin için düzenlediğimde satır sayısını 14 olarak ayarladım. Sizinki ile tek farkı şekli, zaten sizin hazırladığınız şekilde rapor alamayacağınız için onu kullanmadım. Tüm alanları Rapor üst bilgi bölümüne yerleştirmiştiniz. Siz en iyisi 2.Mesajdaki örneği indirin, sonrada raporun ayrıntı bölümünde istediğiniz değişiklileri yapın. (Çizelge vb.)Satır sayısını değiştirmek istiyorsanız, Rapro kodlarında ayrıntının kod bölümüne bakın, oradaki 14 rakamını istediğiniz rakamla değiştirebilirsiniz. Kolay gelsin.
Sn ercansahin kodu aceleden gödemedim. Kusura bakmayın. bu kodu kendi VT'ma uyarladım. Uyarladığım VT'yi Ekledim.Fakat Ayrıntıdaki çizginin de Sayfa Altbilgisi kısmına kadar devam etmesini nasıl sağlarım. Anyı problemi link olarak verdiğiniz mhincal da yaşamış fakat ve cevap orada da yok.Teşekkür ederim.
Size yardımcı olmak isterdim ancak, seyehat halinde olduğumdan internet kafedeyim ve bu kez bilgisayarlarda Access yok.. Umarım bu arada hocalardan birisi size yardımcı olur..Aksi halde bulduğum ilk fırsatta yardımcı olmak isterim. Problemi birebir görmeden bir şey söylemekte yanlış olur. Kusura bakmayın. Kolay gelsin.
Sayfalar: 1 2