AccessTr.neT

Tam Versiyon: VB6.0'a yeni başladım lütfen yardım edin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
aşağıda word dosyasına print screenle sorunu gösterdim.

formu kaydediyorum,projeyi kaydediyorum ancak sonunda benden şifre istiyor bu nedir. Bilen varmı.

Saygılar,
MG
Bugün başladıysan bi kitabın da vardır sanırım. Orada SourceSafe ara bakalım ne diyecek...
programı başka yerden kitabı başka yerden almıştım.SourceSafe şifrelemeyle ilgili bi konu nerden denk geldi daha yeni başlamışken.
ARKADAŞIM O LOGIN EKRANI VB BAŞLANGIÇTA GELİYOR.SEN "CANCEL" SEÇ ÇIK ORADAN ÇALIŞMANA DEVAM ET.NE OLDUNU TAM OLARAK BİLMİYOM SENDE SORMA ZATEN YENİ BAŞLAMIŞSIN.AMA VB KONUSUNDA SORMAK İSTEDİĞİN BAŞKA NE VARSA SOR
SourceSafe yapmış olduğunuz programın versiyon takibi için kullanılır. Özellikle birden fazla geliştiricilerin olduğu yerde gerekli bir program. Visual Basic kurulurken SourceSafe pasif yaparsanız versiyon takibi yapılmaz. Yani başlangıç seviyesi kullanıcı için elzem değil kullanılması.
(24/11/2008, 20:27)coskun_cakal yazdı: [ -> ]ARKADAŞIM O LOGIN EKRANI VB BAŞLANGIÇTA GELİYOR.SEN "CANCEL" SEÇ ÇIK ORADAN ÇALIŞMANA DEVAM ET.NE OLDUNU TAM OLARAK BİLMİYOM SENDE SORMA ZATEN YENİ BAŞLAMIŞSIN.AMA VB KONUSUNDA SORMAK İSTEDİĞİN BAŞKA NE VARSA SOR

Teşekür ederim.Çözdüm.
Ne istersen sor demişsin öyleyse soruyorum

command tuşuyla bir köprü oluşturmak ve bir internet sitesine giriş yapmak istiyorum access'te hiperlink olarak var fakat vb6.0'da bulamadım.aşağıya çözemediğim sayfayı print screen yaptım.
Sayfalar: 1 2