AccessTr.neT

Tam Versiyon: Sipariş Formu Girince Stoktan Düşme?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merbaha Arkadaşlar,

Öncelikle böyle bir siteyi bize kazandıran arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yeni üye oldum ve siteyi biraz incele fırsatı buldum. Çok güzel bilgiler yer alıyor eminim ilerde çok yardımı dokunacak. Benim sorunuma gelince bir proje ödevim vardı onu hazırlamaya çalıştım yapamadığım tek sorun satış siparişi girince yada tedarik formu girince, stokla bağlantıyı kuramadım. Projemi aşağıdaki ekte bulabilirsiniz ve durumu ile ilgili yorum yaparsanız memnun olurum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Sitenin Duyurular bölümünde Kırmızı harflerle yazılı olan "Bu site Ödev Yaptırma Sitesi Değildir" ibaresini gözden kaçırdınız sanırım.
Ercan bey, özür dileyerek araya giriyorum ama sanırım bir yanlış anlama oldu. Sayın tsamet bir çalışma yapmış ve takıldığı yeri sormuş. Yani ödevini tamamen bize yaptırmaya çalışmıyor. Bu açıdan bakınca sorun yok. Bir örnek göndermiş ve herşey normal olarak kurallara uygun. Ödevini kendi yapıyor yani..

Yalnız tek sorun, ödevi 2007 formatında değil de 2003 formatında göndermezse çok az kişiden yardım alacağıdır. Farklı kaydet deyip 2003 formatında kaydederseniz size yardım edilecektir.
Ben özür dilerim hocam, yanlış anladım o zaman... Arkadaşa yardım için hazırız o halde. Saygılarımla...
Arkadaşlar amacım ödev yaptırmak değil sadece takıldığım yer hakkında yardım istedim, eki koymamın nedenide projeme bakıp fikrinizi istememden dolayıdır. Ayrıca eki tekrar düzelttim 2003 formatına getirdim. Teşekkürler.
Bu konuda yardım edebilecek kimse yok mu?
Sayfalar: 1 2