AccessTr.neT

Tam Versiyon: Bu maili yayabilir miyiz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
BU MAİL'İ YAYABİLİR MİYİZ ?


Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı olarak 12 yaş altı işitme problemi olan, maddi durumu kötü, hiçbir sağlık güvencesi olmayan fakir çocukların tüm tedavisini ve kullandıkları işitme cihazını ücretsiz karşılayacağız.

Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin.

SEMA ONAY (Rektör Asistanı)
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yurtiçi Yayın Koordinatörü
Cep Tel: 0543 ************ -- 0532 *************


Bumail sizin için hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ama, belki de ulaştıracağınız bir kişinin vasıtasıyla bile hiç tanımadığınız birçocuğun umudu, zor dünyasında bir ses olabilirsiniz, elimizden geldiği kadar çok kişiye iletelim lütfen..
Bumail sizin için hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ama, belki de ulaştıracağınız bir kişinin vasıtasıyla bile hiç tanımadığınız birçocuğun umudu, zor dünyasında bir ses olabilirsiniz, elimizden geldiği kadar çok kişiye iletelim lütfen..
bence ilk önce mesajı doğrulamak lazım
Arkadaşlar bu tip mesajları lütfen doğrulatmadan yayınlamayın. Nitekim sırf doğrulatma adına telefonları aradığımda Vodafone ve Turkcell sesli mesaj sistemi ile böyle bir telefon kayıtlı değildir mesajını aldım.

Daha ilk mesajı okuduğum andan itibaren yalan olduğunu hemen anladım. Nitekim genelde bu tip mesajlar arandıkça dakika kazandıran tarifeler için kullanılmaktadır. Özellikle çevrenizde hakikaten bu tip yardıma ihtiyacı olan insanlar var ve onlara bu olayı doğrulatmadan söylediğinizde olayın yalan olduğu ortaya çıkınca ciddi hayal kırıklıklarına uğruyorlar.

Bunun dışında gelen e-postaları sırf iyilik yaptıkları düşüncesi ile hemen başkalarına yollama davranışı ile ciddi bir yanlışa daha düşülüyor. Gönderilen e-postalarda diğer gönderilen kişilerin e-posta adresleri gizlenmediği için mahremiyette ihlal ediliyor. Ben şahsen bana gönderilen e-postalardan müthiş derecede rahatsız oluyorum. e-posta adresimi ben vermediğim halde pek çok insanın eline geçmesi bir yana o kişilerin bilgisayarlarında bulunan trojan vb. zararlılar yoluyla spam (gereksiz-çöp) posta saldırısına maruz kalıyorum. Daha 2-3 gündür ne yazık ki tekrar sağdan soldan bir sürü dolandırıcılık, virüs vb. içerikli e-posta gelmeye başladı.

Sitemizde bu tip mesajları lütfen yayınlamayınız.
sayın alpeki99 tamamen katılıyorum
zararlı içerikli (virüs vs) olan hiç bir mailde
ben sizi zarara uğratacağım ,yaymassanız siz bilirsiniz
şeklinde bir ifade olmaz
hepsinde insanların ya milliyetçilik ya insani yada dini duygularını suistimal eden bilgiler vardır
bir kere şu ifade geçiyorsa direkt açmaadan silin (bence)
"bu mail yayılması"
yahu kardeşim benim senin aklın kadar aklım yokmu
okuduğum bir şeyi diğer insanlara yayıp yaymamaya kafam basmıyor mu
demeliyiz
bunun üzerine şöyle bir final nasıl gider ama
""Arkadaşlar herkes tüm mail kutusundaki adreslere bu maili iletsinler ki hiç kimse kendine gelen olur olmaz mesajı bir başkasına iletip kötü emelleri olan insanların ekmeğine yağ sürmesinler
aman ha acele edin nekadar çok kişiye ulaşıp gereksiz maillerin yayılmasına engel olursanız o kadar iyi haydi herkes mail kutusunun başına""
Arkadaşlar kusura bakmayın. İşyerindeki e posta kutusuna gelen maili fazla incelemeden konu olarak ekledim. Belki de başka hataların yapılmamasına vesile olur. Luzumsuz görülürse konuyu silebilirim. Saygılar.
Sayfalar: 1 2