AccessTr.neT

Tam Versiyon: Accesteki telefon numaralarımın modem ile otomatik çevrilmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar, öncelikle siteden çok istifade ettiğimi belirtmek istiyorum. Acceste hazırlamış olduğum öğrenci takip programında bir tuş eklediğimde düğmeye ekliyeceğim fonksiyonların çeşitlerinde yardımcı olan "komut düğmesi sihirbazı" geliyor ben buradan kategorilerden çeşitliyi oradan da otomatik çeviriciyi seçtim. Telefon kablosunu bilgisayara bağladım.
Düğme çalışıyor fakat benim istediğim "ev telefonu alanındaki numara" otomatik olarak çevrilebilir mi yani ben tel no'yu otomatik çeviricideki alana yazmadan, modem ile arama başlatılabilir mi? Ayrıca şirketten arama yaptığımız için 9, ile dış hat aldıktan arama başlatılabilir mi? Bu konuyla alakalı çok arama yaptım fakat bulamadığım için başınızı ağrıtıyorum. şimdiden teşekkürler....
Sayın Yakup
sizin söylediğinizi bende sizden öğrenmiş oldum. Rehber hazırlıyordum. Teşekkür ederim.
Telefonu çevir dediğimde bir İletişim kutusu açıldı. Biraz kurcalayınca konumunuzun alan kodunu, telefon nosunu ve dış hatta bağlanmak için numara varsa yazmanızı istiyor.
Ben laptopla nasıl bağlanıp nasıl konuşacağımı bilmediğim için daha fazla ilerleyemedim.
Belki siz devam edersiniz. Lütfen bana da bildirin...
Amaaan Daha neler soruyor neler .
Arama kartı Ip Vs. Eğer nasıl yapılacağını bilirseniz bütün sorunlarınız buradan çözülür
Benimde zaten yapamadığım bu.
Ama accesin bu tarafını ya kimse bilmiyor yada uğraşmak istemiyor. Açılan İletişim penceresine telefon numarası otomatik olarak nasıl gelebilir işte bunu bilen varsa yardımını bekliyorum
Kaç defa konuşuldu söylendi FORUM KURALLARINI OKUYUN

İnsanların tüm bilgilerinin olduğu dosyayı hangi hakla buraya ekliyorsunuz? Öyle böylede değil TC Kimlik, Adres, Telefon, Kaç Kardeş, Ailenin İş Durumu vs. vs.

Ayrıca sizin kurumunuz bunları her gün söylemiyor mu size? Aklınız nerede sizin?
sayın alpeki99 bende sonradan farkettim ama dosyayı yüklemiş oldum. tablodaki bilgileri silecektim. Dosyanın kaldırılması mümkünmü ?
Sayın Yakup
Çevirmek istediğiniz nımaranın alanını seçtikten sonra butona basınca açılan İletişim kutusuna numara otomatik olarak zaten geliyor. Ayarlar sekmasindende birçok ayarlar yapılabiliyor. Sanırım butonu ilk tasarladığınız zaman ayarlardan dış hat almak için numara gerekiyorsa yazmanız için bir İletişim penceresi açılıyor.
Sanırım dedim çünkü butonu ilk tasarladığımda ilk çalıştırmada açılmıştı , daha sonra ne kadar aradı isem de tekrar bulamadım.
Ben de çözüm olarak çevireceğim nomaranın başına hat almak için gerekli olan numarayı yazdım. Ve bilgisayarıma da telefon kablosu takarak çevirdim ve çalıştı.
ÇOK MUTLUYUM...
Sebep olduğunuz için çok teşekkür ederim.


EKLEDİĞNİZ dosyaya gelince
hesap ayarlarınıza giderseniz orada eklentileri yönetme bölümünden eklentilerinizin hepsini görebilir ve istediğinizi değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz.

Yada modoratörler kaldırabilir.
Sayfalar: 1 2 3