AccessTr.neT

Tam Versiyon: uzaktan bilgisayar kontrolu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
iyi günler arkadaşlar
bilgisayar işleri yapan bir arkadaş vardı farklı ilçede kurduğu bir programı internet üzerinden takip edip gerekli ayarlamaları yapıyordu
bende evdeki bilgisayarı kontrol etmek istiyorum
özellikle çocuklar açısından ihtiyaç hissseddiyorum
bu konuda bilgisi olan var mı acaba
yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba.
Bu konuda Teamviewer kullanabilirsiniz.
Kullanımı kolay ve basit.
Nette araştırırsanız resimli anlatımı da var.
Sn:accessman
Bizlerin önerebileceği programlar ID noları sabit olmasına rağmen Şifre her defasında değişmektedir yani bağlantı kurmak için karşıdan şifre almanız gerekmektedir bunun için çoçuk koruma programları var onları kullanmanı tavsiye ederim.
maytas hocam uzaktan kontrol derken bilgisayarda ne işler yapılıyor, hangi sitelere giriliyor vs. demek istedi zannediyorum. Ben bu konuda daha kapsamlı bir program tavsiye ederim. Anti-Porn ile işyerinden kontrol edemezsiniz ancak bu program sayesinde tüm kontrolü elinize alabilirsiniz. Belirli saatler arasında bilgisayarı kilitleme, sakıncalı sitelere giriş engeli, istediğiniz belli zamanlarda ekran resmi kaydetme, msn vb. programları engelleme ya da belirli saatler arası izin-engel, oyunlar için izin-engel vb. çok kapsamlı özellikleri var. Siz sadece hangi saatler arasında izin vereceksiniz ve engelleyeceksiniz onu belirleyeceksiniz. Kilitli olduğu zamanlarda sizin belirlediğiniz şifreyi yazmadan kilit kaldırılamaz.
arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkürler
çocukları kontrol edebilmek elbette öncelikli
ama bunun yanında sanki evdeki bilgisayarın başında imişim gibi işyerinden kontrol etmeyide istiyorum
Sn:accessman
Sn:maytas hocamın söylediği program işini görecektir kullanımı kolay ama yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi her dafasında şifre istenecektir ve program Pc açılışında çalısması gerekir bunun içindirki programı dağıtıp iyice editlersen TeamViewer işini görür.
Sayfalar: 1 2 3